Een Nothing Phone kopen met abonnement.

Hou je van gadgets, dan past Nothing goed bij je. Het merk is opgericht door Carl Pei, medeoprichter van OnePlus, en staat bekend om telefoons met een vernieuwend design. De Nothing Phone (2) bijvoorbeeld heeft een doorzichtige achterkant. Zie je meteen wat er binnenin je telefoon gebeurt. Leuk toch?

Meer over de Nothing Phone.

Nothing Phone 2
Besturingssysteem Android op Nothing.

De Nothing Phone werkt op het Android besturingssysteem, maar ook op Nothing OS. Deze software zorgt ervoor dat je meer kan met je telefoon. Extra widgets kiezen bijvoorbeeld. Die maken het nog makkelijker om je telefoon te gebruiken. Nothing vindt dat technologie minder aandacht moet krijgen en moet aanvoelen als, ja, niets.

Dat zie je aan het besturingssysteem en de interface van de Nothing Phone. De OS-interface is bijna hetzelfde als die van Android, maar dan wat rustiger. Kijkt fijn. En er staan niet veel standaard apps van Android op je telefoon, want die gebruik je toch niet. Less is more is dan ook het motto van Nothing.

Nothing Phone 2
Nothing Phone (2) en duurzaamheid.

De ontwerpers van de Nothing Phone zetten duurzaamheid voorop. Dat zie je aan de Nothing Phone (2). De batterij en de grootte van het scherm zijn beter, maar de ecologische voetafdruk is kleiner dan die van de Nothing Phone (1). En de telefoon is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en heeft een plasticvrije verpakking. Echt duurzaam dus.

Veelgestelde vragen over Nothing.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido