Inflatiecorrectie.

Wat is inflatiecorrectie?

Hoe hoog de prijzen in Nederland zijn, verandert elk jaar. Soms gaan de prijzen omhoog, dat noemen we prijsinflatie. Als de prijzen omhoog gaan, worden onze kosten ook hoger. Daarom zijn we contractueel gerechtigd om elk jaar de vaste maandkosten van de meeste abonnementen ook te verhogen. Dat noemen we inflatiecorrectie. Voor zo’n verhoging gebruiken we het inflatiepercentage dat is vastgesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

In januari 2024 doen we een inflatiecorrectie. We verhogen de vaste kosten van een abonnement met 5,7%. Dat is gebaseerd op de jaarmutatie CPI (consumentenprijsindexcijfer) van het CBS over de maand juni van het jaar ervoor. Je ziet de nieuwe prijs meteen op je factuur over januari 2024.

Goed om te weten:

Zat je eerst bij Tele2 mobiel? Dan voeren we de inflatiecorrectie door in juli 2024. De hoogte van deze inflatiecorrectie is 3,8% en is anders omdat, voor oud Tele2 klanten een andere manier van berekenen wordt gebruikt.

Veelgestelde vragen over inflatiecorrectie.

Heb je een vraag over inflatiecorrectie? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Over inflatiecorrecties in het algemeen, en wat het betekent voor je abonnement.

We zijn er voor je.

Vragen? Vragen! Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.

Chat met Izzi.

Je wil het meteen regelen. Snappen we. Onze chatbot Izzi staat 24/7 voor je klaar.

De chatbot van Odido

Check onze app.

Bekijk je factuur, verhoog je internetsnelheid en regel wat je wil.

De app van Odido

Bel met Odido Service.

Bellen kan natuurlijk ook. Werkdagen 8-20 uur. Weekend 9-17.30 uur.

Ben je ondernemer? Stel je vraag aan Odido Business.