Contractovername regel je makkelijk online.

Op deze pagina vind je informatie over contractovername. En het formulier dat je nodig hebt om een contractovername te regelen. Lees de informatie goed door voordat je aan het formulier begint. Goed om te weten: het duurt gemiddeld 15 werkdagen om je aanvraag te verwerken.

Zo werkt contractovername.

Bij contactovername laat je je contract op naam van een nieuwe eigenaar zetten. De aanvraag doe je door het formulier op deze pagina in te vullen. We vragen je om het mobiele telefoonnummer van het contract dat overgenomen wordt. Op dat nummer krijg je een sms met een verificatiecode. Die code vul je in tijdens de aanvraag.

Deze documenten heb je nodig.

Tijdens het invullen van het formulier vragen we je om een aantal documenten te uploaden. Zorg ervoor dat je deze bij de hand hebt. Want als je op een later moment verder wil, moet je het hele formulier opnieuw invullen.

Deze documenten heb je nodig:

  • Een kopie van de legitimatie van de persoon die het contract nu heeft.
  • Een kopie van de legitimatie van de persoon die het contract krijgt.
  • Een kopie van de bankpas van de persoon die het contract krijgt.
Belangrijk om te weten.

De maandelijkse toestelkosten vallen buiten de contractovername. Je moet je telefoon dus eerst afbetalen voordat je contract kan worden overgezet naar een nieuwe eigenaar. Betalen kan tijdens de aanvraag. Dan word je doorgelinkt naar Mijn Odido. Of doe het meteen met de link hieronder.

Contractovername starten.

Heb je alles doorgelezen en de documenten die je nodig hebt bij de hand? Dan kan je de contractovername gaan regelen. Doe je met de button hieronder.

Veelgestelde vragen