Ga je verhuizen? Leuk als je ons meeneemt. Hier lees je hoe je je verhuizing doorgeeft. Zo gedaan.

Adreswijziging doorgeven voor Odido

Ga je verhuizen en neem je Odido mee? In Mijn Odido geef je in een paar klikken je verhuizing door. We kijken wat er allemaal nog meer kan op je nieuwe adres en stellen je nieuwe abonnement samen. Bij een verhuizing ga je namelijk een nieuw jaarcontract aan.

Tip: neem je mobiele abonnement mee naar je nieuwe adres

Geef ook je verhuizing door voor je mobiele abonnement bij Odido. Doe je makkelijk zelf in Mijn Odido.

Je verhuizing doorgeven in 6 stappen

Het is slim om je verhuizing zo snel mogelijk aan ons door te geven. Het duurt namelijk zo'n 4 weken om je nieuwe adres aan te sluiten. Volg de stappen hieronder, dan is het zo geregeld.

 1. Geef je verhuizing door

  In Mijn Odido geef je in een paar klikken je verhuizing door. Zie je ook meteen welke abonnementen we op je nieuwe adres hebben. Handig.

  Naar Mijn Odido
 2. Stel je abonnement samen

  Odido op je nieuwe adres? We kijken samen wat er mogelijk is op je nieuwe adres en stellen je nieuwe abonnement samen. Bij een verhuizing ga je namelijk een nieuw jaarcontract aan.

 3. Je bevestiging

  Als je de stappen hebt doorlopen, krijg je een bevestiging in de mail. Met je verhuisdatum en info over oude en nieuwe apparatuur.

 4. Stuur je oude Odido apparatuur terug

  Je krijgt van ons een e-mail over je Odido apparatuur. Daarin lees je of je alles meeneemt naar je nieuwe adres, of juist terugstuurt. Krijg je nieuwe apparatuur van ons? Dan sturen we die zo’n 2 weken voor je verhuisdatum naar het adres dat je aan ons hebt doorgegeven.

  Vragen we je om oude apparatuur terug te sturen? In Mijn Odido zie je precies wat je terug moet sturen en hoe je dit doet.

  Hou je je TV abonnement ook op je nieuwe adres? Neem dan gewoon je TV box(en) mee met de verhuizing.

 5. Installeer Odido

  Tijd om Odido te installeren. Hoe je dat doet, hangt af van je type internet.

  Glasvezelinternet
  Heb je een nieuw abonnement met Glasvezel? Dan komt er een monteur van onze installatiepartner Guidion bij je langs om alles te installeren. Je betaalt dan installatiekosten. Je krijgt een e-mail van de monteur om een moment te kiezen dat​ ​jou uitkomt. Wel zo prettig.

  Standaardinternet
  Als je standaardinternet hebt, dan doe je de installatie zelf op de verhuisdatum. Dat is zo gedaan. Hulp nodig? Gebruik het stappenplan of bekijk de ​​ installatievideo.

 6. Pas het adres van je mobiele abonnement aan

  Heb je ook Klantvoordeel? Geef de verhuizing van je mobiele abonnement(en) dan ook even door. Kan gewoon in ​Mijn Odido.

Veelgestelde vragen

We zijn er voor je

Vragen? Vragen! Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.

Chat met Izzi.

Onze chatbot Izzi staat 24/7 voor je klaar.

De chatbot van Odido

Check onze app.

Bekijk je factuur, verhoog je internetsnelheid en regel wat je wil.

De app van Odido

Bel met Odido Service.

Bellen kan natuurlijk ook. Ma t/m vrij 8-20 uur. Za 9-17.30 uur. Zo 12-17.30 uur.

Ben je ondernemer? Stel je vraag aan Odido Business.