OPPO Reno8 Pro kopen bij Odido.

De OPPO Reno 8 is dun, heeft een beeldscherm van hoge kwaliteit en meerdere professionele camera’s. Maar de Reno8 Pro is veel meer dan dat. We zetten alle kenmerken in een mooi overzicht voor je. En bekijk ook de OPPO Reno8 Lite en OPPO Reno8 

Meer over de Reno8 Pro. OPPO Reno8 Pro kenmerken.

dvi-front-back_OPPO_Reno8-pro_305x450-nieuw
Design en scherm.
Moeiteloos scrollen
  • 6,7-inch FHD+ amoled-scherm 

  • in zwart en groen 

  • 120 Hz verversingssnelheid 

De Reno8 Pro bouwt verder op het ontwerp van de OPPO Find X5-serie. Het 6.7-inch FHD+ amoled-scherm is bijna helemaal beeldvullend, met een beeldscherpte van 2412 x 1080 pixels. Je scrolt zonder haperingen door een verversingsnelheid van 120 Hz. En met de Stereo Speakers heb je heel goed geluid. Ontgrendelen van je scherm doe je met je vingerafdruk.  

dvi-back-front_OPPO_Reno-8_pro_green_305x450
Camera.
Altijd scherp en stabiel
  • 3 camera's aan de achterkant (50 MP, 8 MP, 2 MP) 

  • 32 MP selfiecamera 

  • Focus Tracking en Ultra Steady Video 

OPPO staat bekend om de goede kwaliteit telefooncamera’s. De Reno8 Pro heeft wel 4 goede camera's, 3 aan de achterkant en 1 aan de voorkant. Zo leg je elk moment in hoge kwaliteit vast. Fijn toch. Ook maak je altijd stabiele video’s. De 32 MP selfiecamera heeft autofocus. Staan jij én je achtergrond altijd goed en scherp op beeld.  

dvi-front-back_OPPO_Reno8-pro_305x450-nieuw
Batterij en opslag.
Opgeladen in 31 minuten
  • 256 GB opslagruimte 

  • 4500 mAh batterijcapaciteit 

  • opgeladen in 31 minuten 

De OPPO Reno8 Pro heeft een batterij van 4500 mAh waarmee je eindeloos appt, gamet en streamt. Even snel opladen doe je met de 80W Super Flash Charge. In 31 minuten is je batterij weer 100%. De Reno8 Pro heeft een opslagruimte van 256 GB. Meer dan genoeg ruimte voor al je foto’s, video’s en apps.  

OPPO Reno8 Pro met abonnement.

Je haalt alles uit je OPPO Reno8 Pro met een abonnement van Odido. Je bepaalt helemaal zelf hoe je abonnement eruitziet. Zo betaal je nooit te veel. Abonnement later aanpassen? Kan gewoon. 

Nummerbehoud en terugsturen.

Met nummerbehoud.

Als je overstapt naar Odido, kan je gewoon je eigen nummer houden. Wel zo makkelijk. En het abonnement dat je nu hebt? Zeggen we voor je op. Hoef je niks voor te doen.

Makkelijk terugsturen.

Is je nieuwe telefoon toch niet helemaal wat je zoekt? Je stuurt je bestelling makkelijk terug binnen 14 dagen.

Extra korting.

Je mobiele abonnement combineren met een abonnement voor thuis van Odido? Slim, want je krijgt korting.

Meer over OPPO.

dvi-front-back_OPPO_Reno-8_pro_zwart_305x450
Meer over het merk.

OPPO werd groot in Azië, maar is nu steeds meer te zien in Europa. Met vernieuwende camera’s van hoge kwaliteit en dat je de telefoons snel oplaadt, is e OPPO vooral populair bij jongeren. Vind je dat ook belangrijk in een telefoon? Dan is OPPO je merk. OPPO was de eerste met verschillende camerafuncties. Selfiecamera met 5 en 16 MP, gemotoriseerde camera met Ultra HD functie, 5x Dual Camera Zoom. Allemaal voor het eerst ontwikkeld door OPPO. Echt een vernieuwend merk dus.  

Veelgestelde vragen over de Reno8 Pro.