Nothing Phone (2) kopen.

Nothing is hét nieuwe telefoonmerk dat opvalt met prijswinnende designtelefoons. Kijk maar naar de Nothing Phone (1) en Nothing Phone (2). Die hebben allebei een geweldig design door de doorzichtige achterkant, 900 ledlampjes en de Glyph interface. De ideale telefoon als je van design en vernieuwing houdt. Bestel de Nothing Phone (2) met abonnement vandaag nog en kijk wat deze telefoon allemaal nog meer kan.

Meer over de Nothing Phone (2).

Nothing Phone 2
Design en scherm.
Nothing Phone (2)
 • Doorzichtige achterkant

 • Vernieuwde Glyph interface

 • 6,7-inch oledscherm met LTPO

Door het design is de Nothing Phone (2) echt anders dan andere telefoons, want de achterkant is doorzichtig. Zie je meteen wat er binnenin je telefoon gebeurt. Je ziet de spoel zitten waarmee je telefoon oplaadt. En de achterkant heeft 900 ledlampjes: de Glyph interface. Die gaan branden als je wordt gebeld of een appje krijgt. Handig.

 • Bestel nu
Nothing Phone 2
Camera's.
Nothing Phone (2)
 • 50 MP hoofdcamera

 • 50 MP ultrawide camera

 • 32 MP selfiecamera

De Nothing Phone (2) heeft een 50 MP hoofdcamera en 50 MP ultrawide camera. Perfect voor foto’s en video’s van landschappen of een feestje. Voor de scherpste selfies en videogesprekken heeft de telefoon een 32 MP camera aan de voorkant. Je maakt altijd prachtige foto’s en video’s. Overdag of ‘s nachts: de kwaliteit blijft goed. Komt door HDR-optie en de nieuwe nightmodus.

Nothing Phone 2
Batterij en opslag.
Nothing Phone (2)
 • 4700 mAh batterijcapaciteit

 • 12 GB RAM

 • 256 en 512 GB opslagruimte

De Nothing Phone (2) heeft een batterijcapaciteit van 4700 mAh. Daarmee gebruik je de hele dag door je telefoon zonder dat hij leeg raakt. Laad ‘m op als je gaat slapen en je kan er de volgende dag weer tegenaan.

Nothing Phone 2
Prestaties.
Nothing Phone (2)
 • Snapdragon 8+ Gen 1 chip

 • Energiezuinige chip

 • Soepel multitasken

De Nothing Phone (2) is supersnel. Komt door de Snapdragon 8+ Gen 1 chip. En je telefoon heeft een werkgeheugen van 12 GB RAM, waardoor je snel door je apps scrolt. Ga van je e-mail naar je favoriete muziek op Spotify en kijk daarna een nieuwe filmtrailer op YouTube. Kan gewoon. Zonder haperingen. En de energiezuinige Snapdragon 8+ Gen 1 chip zorgt er ook voor dat je batterij langer mee gaat.

 • Bestel nu

Nothing Phone (2) en duurzaamheid.

De ontwerpers van de Nothing Phone zetten duurzaamheid voorop. Dat zie je aan de Nothing Phone (2). De batterij en de grootte van het scherm zijn beter, maar de ecologische voetafdruk is kleiner dan die van de Nothing Phone (1). En de telefoon is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en heeft een plasticvrije verpakking. Echt duurzaam dus.

Nothing Phone (2) met abonnement.

Val je graag op? Door het unieke design van de Nothing Phone (2) word je gezien. Je kan ‘m nu bestellen. Bij Odido stel je je abonnement makkelijk zelf samen. Kan hierboven. Bestel je Nothing Phone (2) vandaag nog, dan heb je je nieuwe telefoon snel in huis.

Nummerbehoud en terugsturen.

Met nummerbehoud.

Als je overstapt naar Odido, kan je gewoon je eigen nummer houden. Wel zo makkelijk. En het abonnement dat je nu hebt? Zeggen we voor je op. Hoef je niks voor te doen.

Makkelijk terugsturen.

Is je nieuwe telefoon toch niet helemaal wat je zoekt? Je stuurt je bestelling makkelijk terug binnen 14 dagen.

Extra korting.

Je mobiele abonnement combineren met een Internet en TV abonnement van Odido? Slim, want dan kan je extra korting krijgen.

Veelgestelde vragen over de Nothing Phone (2).

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido