Apple iPad Pro G6 kopen.

Op zoek naar de nieuwste Apple iPad Pro met de beste functies van het moment? Dan is de Apple iPad Pro 11 inch een goede keuze. De iPad Pro 2022 heeft de krachtige Apple M2 chip. Hiermee switch je moeiteloos tussen video’s, gaming apps en zware, openstaande bestanden. De Apple iPad Pro 2022 heeft een nano-sim en een e-sim mogelijkheid. Hierdoor kan je zelf kiezen hoe je verbinding maakt met mobiel internet. Dit maakt deze iPad Pro ook een goede keuze voor als je de iPad veel onderweg gebruikt.

Meer over de Apple iPad Pro 2022.

dvi-front_Apple_iPad_11inch_grey_305x450
Design en scherm.
iPad Pro G6

Het scherm van de iPad Pro G6 is 11 inch groot en heeft een resolutie van 1668 x 2388 pixels. Of je nu je favoriete serie kijkt, grafische ontwerpen maakt of presentaties geeft. Op dit scherm komen de kleuren tot leven en is het beeld haarscherp.

dvi-back_Apple_iPad_11inch_grey_305x450
Camera's.
iPad Pro G6

Aan de achterkant zit een krachtige 12 megapixel en 10 megapixel camera en aan de voorkant een 12 megapixel camera. Hiermee kan je de mooiste foto’s en video’s maken. Handig als je de iPad meeneemt op vakantie of tijdens een weekendje weg.

dvi-front_Apple_iPad_11inch_grey_305x450
Geheugen en iPadOS.
iPad Pro G6

Met de opslagcapaciteit van 128 GB op deze Apple iPad Pro heb je meer dan genoeg ruimte om al je foto’s, video’s en apps te bewaren. De iPad draait natuurlijk op de eigen software van Apple: het iPadOS-besturingssysteem.

Wil je deze iPad Pro, maar met een groter scherm? Bekijk dan de Apple iPad Pro 2022 met 12.9 inch scherm.

iPad Pro G6 kopen met abonnement.

Koop nu een tablet met internetabonnement van Odido en je hebt altijd en overal een stabiele internetverbinding. Gedoe met wificodes en slechte wifisignalen is verleden tijd. Je kan zorgeloos werkbestanden downloaden, videobellen en streamen. Ook onderweg. Mooi toch.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido