Apple iPad Air 2022 kopen.

De Apple iPad Air 2022 van 10.9 inch is de perfecte middenweg tussen de standaard iPad en de krachtige iPad Pro. De iPad gebruikt de krachtige M1 chip en is hierdoor supersnel. Of je nu aan het multitasken bent of grote bestanden opent, de Apple iPad Air schakelt soepel en moeiteloos tussen al je apps en bestanden.

Meer over de Apple iPad Air 2022.

2022-0086_TMO_dvi-front_iPad_air_Zwart_305x450
Scherm en camera's.
iPad Air

Het 10,9 inch Retina scherm heeft een resolutie van 1640 x 2360 pixels. Dit betekent heldere kleuren en geen vertraagde beelden tijdens het gamen of kijken van je favoriete serie.

Neem je je iPad mee op reis of vakantie? Maak leuke foto’s, video’s of selfies voor het thuisfront met de 12 megapixel camera aan de achterkant en 12 megapixel camera aan de voorkant.

2022-0086_TMO_dvi-back_iPad_air_Zwart_305x450
Creativiteit.
iPad Air

Je kan de iPad Air ook verbinden met de Apple pencil (2e generatie) en het magic keyboard. Wel zo fijn, als je creatief of productief bezig wil zijn. Als je foto’s en video’s wil bewerken als een pro, dan raden we de iPad Pro van Apple aan. Voor alle andere dagelijkse taken, zoals e-mailen, online shoppen, series en films kijken, en in verschillende apps werken, is de Apple iPad Air 2022 je keuze.

iPad Air 2022 kopen met abonnement.

Met een internetbundel van Odido weet je zeker dat je altijd razendsnel internet hebt. Ook als de wifiverbinding op locatie niet zo sterk is. Dus of je nu in de trein zit, op het vliegveld staat of een zakelijke meeting op een flexwerkplek hebt: jij bent verbonden.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido