Alcatel Mifi router kopen.

In je kantoor, onderweg, tijdens een zakelijke meeting op locatie: met de draadloze Alcatel Mifi router heb je overal snel internet. De Alcatel Mifi router heeft een indrukwekkende downloadsnelheid van 300 Mbit/s. Dat betekent dat je moeiteloos video’s kan streamen of grote bestanden kan downloaden voor je werk, zonder lange laadtijden.

Meer over de Alcatel Mifi router.

dvi-front_Alcatel_Mifi_Router_MW70VK
Overal verbonden.
Alcatel Mifi router

Door de LTE CAT 6-verbinding weet je zeker dat je een stabiele en snelle 4G-verbinding hebt. De router ondersteunt verschillende 4G-frequenties waardoor je wereldwijd gebruik kan maken van supersnel internet. Dus of je nu in de randstad bent of op het platteland woont: met de Alcatel Mifi router kan je altijd rekenen op een sterke en betrouwbare verbinding. Op de Alcatel router kan je maximaal 15 andere apparaten tegelijk aansluiten. Handig voor gezinnen, vriendengroepen of een groep collega’s op een zakelijke teamdag. De router biedt voldoende capaciteit om al je apparaten, zoals telefoons, tablets, laptops en apparatuur voor je slimme woning (denk aan je digitale thermostaat of koelkast) mee te verbinden.

dvi-back_Alcatel_Mifi_Router_MW70VK
Simlockvrij.
Alcatel Mifi router

Een ander groot voordeel is dat deze router simlockvrij is. Dat betekent dat je met elke provider die je wil, kan verbinden. Je bent dus niet gebonden aan een specifieke aanbieder. Door de krachtige 2150 mAh-batterij kan je de router urenlang gebruiken zonder tussendoor op te laden. Zo blijf je altijd online, zelfs als je onderweg bent.

Met een internetbundel van Odido ben je altijd en overal verbonden. Of je nu op het vliegveld staat, in de trein zit of op het platteland bent. Je hebt altijd een veilige en razendsnelle internetverbinding. Wel zo fijn.

Nummerbehoud en terugsturen.

Met nummerbehoud.

Als je overstapt naar Odido, kan je gewoon je eigen nummer houden. Wel zo makkelijk. En het abonnement dat je nu hebt? Zeggen we voor je op. Hoef je niks voor te doen.

Makkelijk terugsturen.

Is je nieuwe telefoon toch niet helemaal wat je zoekt? Je stuurt je bestelling makkelijk terug binnen 14 dagen.

Extra korting.

Je mobiele abonnement combineren met een Internet en TV abonnement van Odido? Slim, want dan kan je extra korting krijgen.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido