Tele2 is
nu Odido.

Vanaf nu gaat Tele2 verder als Odido. Je provider voor Mobiel, Glasvezel en TV. Nieuw… en toch ook weer niet. Want met ruim 1 miljoen bestaande Tele2 klanten zijn we natuurlijk behoorlijk ervaren.

Waarom deze verandering?

Omdat het tijd is voor een nieuw geluid. Om te laten zien dat het anders kan, menselijker. Zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. We stellen ons graag aan je voor.

Het kan ook zo.

We maken Mobiel, Glasvezel en TV bereikbaar voor iedereen.

Bij ons is iedereen Unlimited. Want we hebben niet 1, maar 4 Unlimited mobiele abonnementen. Welke past bij jou? En ontdek ook ons verrassend betaalbare Glasvezel.

We maken het makkelijk voor je.

Regel alles eenvoudig zelf met 1 app. Vragen? Vragen! We staan altijd voor je klaar in de Odido Shop, online en in Mijn Odido. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de automatische chat. En bellen kan natuurlijk ook.

We maken het beter voor elkaar.

Samen met TeamNL motiveren we heel Nederland om in topconditie te blijven. Zo zijn we elke dag bezig om het beter te doen.

Wij zijn Odido. En we hebben er zin in.

We maken het makkelijker en zorgen dat het leuk blijft. Zodat iedereen kan meedoen.


Zat je bij Tele2?

Al het goede blijft, natuurlijk. Er verandert niks aan je abonnement, tarieven en Klantvoordeel, en ons supersnelle 5G-netwerk.


Wat is er dan anders?

Een nieuwe naam en nieuwe mogelijkheden. Zoals de keuze uit 4 mobiele Unlimited abonnementen. Zodat er altijd een bij je past.

Je kan onze Service nu ook in het weekend bereiken: 0800 0092. We staan daarnaast vanaf vandaag voor je klaar in een Odido Shop. En er komen nog meer mooie nieuwe dingen aan.


Check ook de nieuwe Odido App.

In de nieuwe Odido App kan je van alles zelf vinden en regelen. Heb je ’m al gedownload? Dat doe je hier. Je kan gewoon inloggen met je Tele2 gegevens.

Veelgestelde vragen over Odido.

Vragen? Vragen!

Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met ons. Of stuur een appje. We zijn er voor je.

Welkom in de Shop.

Wil je persoonlijk advies, je telefoon inruilen of een nieuwe kopen? Voel je thuis in een van onze Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Check je factuur, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido