T-Mobile is
nu Odido.

Je hebt het vast al gehoord. Vanaf nu gaat T-Mobile verder als Odido. Je provider voor Mobiel, Glasvezel en TV. Nieuw… en toch ook weer niet. Want met miljoenen bestaande Odido klanten zijn we natuurlijk behoorlijk ervaren.

Waarom deze verandering?

Omdat het tijd is voor een nieuw geluid. Om te laten zien dat het anders kan, menselijker. Zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft. We stellen ons graag aan je voor.

Het kan ook zo.

We maken Mobiel, Glasvezel en TV bereikbaar voor iedereen.

Bij ons is iedereen Unlimited. Want we hebben niet 1, maar 4 Unlimited mobiele abonnementen. Welke past bij jou? En ontdek ook ons verrassend betaalbare Glasvezel.

We maken het makkelijk voor je.

Regel alles eenvoudig zelf met 1 app. Vragen? Vragen! We staan altijd voor je klaar in de Odido Shop, online en in Mijn Odido. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via de automatische chat. En bellen kan natuurlijk ook.

We maken het beter voor elkaar.

Samen met TeamNL motiveren we heel Nederland om in topconditie te blijven. Zo zijn we elke dag bezig om het beter te doen.

Wij zijn Odido. En we hebben er zin in.

We maken het makkelijker en zorgen dat het leuk blijft. Zodat iedereen mee kan doen.


Zat je al bij Odido?

Al het goede blijft, natuurlijk. Er verandert niks aan je abonnement, tarieven en Klantvoordeel, ons supersnelle 5G-netwerk en verrassend betaalbaar Glasvezel.


Wat is er dan anders?

Een nieuwe naam en nieuwe mogelijkheden. Zoals de keuze uit 4 mobiele Unlimited abonnementen. Zodat er altijd een bij je past.

Je kan onze Service nu ook in het weekend bereiken: 0800 0092. We staan daarnaast vanaf vandaag voor je klaar in een Odido Shop. En er komen nog meer mooie nieuwe dingen aan..


Check ook de nieuwe Odido App.

In de nieuwe Odido App kan je van alles zelf vinden en regelen. Update alleen even je T-Mobile App en je hebt ’m. Inloggen doe je gewoon met de gegevens die je al had. Wel zo handig.

Veelgestelde vragen over Odido.

Vragen? Vragen!

Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met ons. Of stuur een appje. We zijn er voor je.

Welkom in de Shop.

Wil je persoonlijk advies, je telefoon inruilen of een nieuwe kopen? Voel je thuis in een van onze Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Check je factuur, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido