Glasvezel Check van Odido.
Is er al Glasvezel beschikbaar op je adres?
  • Supersnel en stabiel Glasvezel tot wel 8 Gbit/s.

  • Tv kijken zoals je wil, met of zonder Mediabox.

  • Zit je al bij Odido of Ben? Dan kan je maandelijks extra voordeel krijgen.

Doe de glasvezelcheck.

Nieuwsgierig of er Glasvezel beschikbaar is op je adres? Doe snel de glasvezelcheck. Is de aanleg nog bezig, dan kan je Glasvezel alvast vooruitbestellen of kiezen voor snel en betrouwbaar standaardinternet van Odido.

Check wat er beschikbaar is op jouw adres:

hand die afstandsbediening pakt
De eerste 10 maanden voor € 30/mnd*
Glasvezel + TV
Sneller dan supersnel tot wel 2 Gbit/s.

Stel zelf je pakket samen, precies zoals je wil. Toch een andere internetsnelheid? Dan pas je je pakket aan. Zo geregeld.

  • Ongekend snel en stabiel Internet.

  • Tv kijken zoals je wil, met of zonder Mediabox.

  • Zit je al bij Odido of Ben? Dan kan je maandelijks extra voordeel krijgen.

*Afh. van type (glasvezel) internetverbinding op jouw postcode evt. € 30 activatie- en € 37,50 installatiekosten. Getoonde aanbod is i.c.m. een 2-jarig Internet + TV abonnement incl. eerste TV Box. Na de eerste 10 mnd betaal je min. € 50/mnd (voor 100 Mbit/s). Bekijk je persoonlijke aanbod via de postcodecheck. 

De voordelen van Glasvezel.

Ongelofelijk snel.

Glasvezel van Odido is sneller dan snel. Met een snelheid tot wel 8 Gbit/s kan je internetten, videobellen, streamen en gamen. Moeiteloos, met iedereen tegelijk. En uploaden gaat even snel als downloaden.

Ongekend stabiel.

Met ons Glasvezel heb je altijd superstabiel internet. Of je nu alleen woont en gemiddeld streamt, of met huisgenoten die willen gamen, studeren, thuiswerken en ondernemen tegelijk. Het kan allemaal. Precies wat je wil.

Bijzonder duurzaam.

Glasvezel is duurzamer dan andere netwerken. Want het verbruikt minder energie. En met een glasvezelaansluiting maak je je huis aantrekkelijker. Mooi meegenomen.

Glasvezel voor iedereen.

We vinden dat Glasvezel er voor iedereen moet zijn. In de stad en ver daarbuiten. Daarom werken we samen met partners en leggen we met Open Dutch Fiber een glasvezelnetwerk aan. In deze steden en dorpen is al Glasvezel aangelegd.

Heb ik Glasvezel op mijn adres?

Misschien is er op je adres al een glasvezelaansluiting geplaatst zonder dat je dit weet. Kijk in je meterkast. Zie je een rechthoekig, wit kastje? Dat is de plek waar de glasvezelkabel je huis binnenkomt. Dit betekent dat er op jouw postcode glasvezel internet beschikbaar is. Weet je nog niet of Glasvezel beschikbaar is op jouw adres? Doe dan de glasvezel check. Vul je postcode en huisnummer in. Je komt er direct achter of glasvezel beschikbaar is voor je.

Veelgestelde vragen over Glasvezel en de glasvezelcheck.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido