Fairphone 5
Bestel 'm nu.

Kies voor de Fairphone 5. De duurzame telefoon die je makkelijk zelf repareert en je wel 5 jaar garantie geeft.

Fairphone telefoon kopen.

De Fairphone is de meest duurzame telefoon die er is én gaat het langst mee. Het heeft namelijk wat we noemen een modulair systeem. Leggen we zo uit. Fairphone maakt telefoons van verschillende duurzame en gerecyclede materialen. Maar ook de werkomstandigheden en salarissen van de mensen die deze telefoons maken zijn belangrijk. En die worden met de verkoop van elke Fairphone 5 steeds beter. Als je een Fairphone koopt, zorg je dus voor een betere wereld voor deze mensen. Fijne gedachte. En je hebt ook nog eens een duurzame en handige 5G-telefoon.

Meer over de Fairphone 5.

Fairphone 5 blauw
Fairphone
Duurzame telefoon.

Zoek je een duurzame telefoon? Een Fairphone is precies wat je wil. De materialen voor deze telefoon worden veilig ingekocht en komen niet uit een land of regio waar oorlog is. Fairphone kreeg zelfs een Fairtrade Goud bewijs voor het duurzame productieproces. De achterkant van de Fairphone 5 bijvoorbeeld is helemaal gemaakt van gerecycled plastic. En de materialen worden alleen bij goedgekeurde leveranciers ingekocht.

Fairphone 5 transparant
Fairphone
Milieuvriendelijke telefoon.

Fairphone zorgt voor een grote positieve invloed op het milieu. Bijvoorbeeld door elektronisch afval zo te verwerken, dat er geen schade aan de aarde ontstaat. En door kostbare materialen te houden die gebruikt worden bij het maken van de telefoons. Als je een Fairphone koopt, worden de gebruikte materialen op een veilige manier gerecycled. De Fairphone is de meest duurzame telefoon die er is én gaat het langst mee. Het heeft namelijk wat we noemen een modulair systeem. Leggen we zo uit. Fairphone maakt telefoons van verschillende duurzame en gerecyclede materialen. Maar ook de werkomstandigheden en salarissen van de mensen die deze telefoons maken zijn belangrijk. En die worden met de verkoop van elke Fairphone 5 steeds beter. Als je een Fairphone koopt, zorg je dus voor een betere wereld voor deze mensen. Fijne gedachte. En je hebt ook nog eens een duurzame en handige 5G-telefoon.

Modulair systeem.

Het maken van een telefoon heeft invloed op het milieu. Daarom vindt Fairphone het belangrijk dat je je telefoon zo lang mogelijk gebruikt. Daar helpt Fairphone je bij als dat nodig is en je krijgt 5 jaar garantie op je telefoon. Het bijzondere aan de Fairphone 5 en Fairphone 4 is het modulaire systeem. Dat betekent dat je de verschillende onderdelen makkelijk verwisselt en uitbreidt. Handig voor simpele reparaties. Is een onderdeel kapot? Geen punt. Veel Fairphone onderdelen en accessoires vervang je makkelijk zelf. Je hebt alleen een schroevendraaier nodig.

Fairphone 4.

Scherm.

Achterkant.

Camera.

Batterij.

USB-C poort.

Veelgestelde vragen over Fairphone.