Stel je abonnement samen

Direct leverbaar, laten bezorgen of ophalen in de winkel
 1. Kleur en grootte

  Kleur - Ocean-Band Blauw
  Grootte
 2. Looptijd toestelbetaling

  Zeg je gedurende de looptijd het Multisim abonnement op? Dan betaal je de resterende toestelkosten in één keer.

 3. Multisim abonnement

  De smartwatch wordt via een Multisim verbonden aan de simkaart die hoort bij je Odido abonnement.

  Nieuw Multisim eSim voor je smartwatch

  Voor € 5,00 per maand is je smartwatch altijd verbonden (met een maximale snelheid van 768/384 Kbps) met het Odido netwerk en bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer van je telefoon. Je kunt je telefoon dus thuislaten als je gaat sporten!

 4. Kies je toestelbetaling

  De totale toestelprijs (€ 780) blijft altijd gelijk.

  Eenmalig:
  0,00
  Per maand:
  32,50
 • 14 dagen bedenktijd

 • Liever telefonisch bestellen? Bel gratis 0800–00920800-7123.

Apple Watch Ultra 2 Titanium Case 49mm Ocean-Band Blauw
Maandelijks
37,50
Eenmalig
0,48
Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Duur overeenkomst Vaste debetrentevoet / JKP
Je betaalt bij ons geen rente bij het kopen van een toestel op krediet. De krediettabel bevat voorbeelden van toestelkredieten en de prijs die je hiervoor per maand betaalt. Het toestelkrediet wordt aangeboden door Odido Finance bv, Waldorpstraat 60, 2521 CC Den Haag en is een aflopend goederenkrediet. Lees meer of vraag in de winkel of via onze Service naar de kredietvoorwaarden en het standaardinformatieblad.
780,00 780,00 0,00 0,00 24 maanden 0%

Specificaties

Een Apple Watch Ultra 2 kopen.

De Apple Watch Series 9 is gelanceerd en voor de sporters is het robuuste Apple Watch Ultra 2 model op de markt gebracht. Dit is dé smartwatch voor sporters. Dit horloge kan tegen een stootje en is geschikt om mee te nemen onderwater, op een tour, tocht of klim.

De Apple Watch Ultra 2 heeft net als de Apple Watch 9 de vernieuwde S9 chip, de gloednieuwe Double Tap functie en het meest heldere display ooit. Deze Apple Watch draait op watchOS 10 en heeft nieuwe apps, nieuwe features voor fietsers en een verbeterde batterij. Bij normaal gebruik gaat de batterij 36 uur mee en in de energiebesparingsmodus doe je maar liefst 72 uur met de batterij van de Apple Watch Ultra 2.

Apple Watch Ultra 2: de voordelen.

Snellere antwoorden van Siri.

Door de verbeterde S9 Chip heeft de Apple Watch Ultra 2 een reeks aan nieuwe features kunnen toevoegen, zoals het op een veilige manier opvragen van gezondheidsgegevens via Siri. Door de S9 Chip reageert Siri sneller en verschijnen animaties scherper op je smartwatch.

Double Tap.

Door twee keer te tikken met je duim en wijsvinger kun je vanaf nu super eenvoudig je Apple Watch Ultra 2 bedienen. Handig als je een telefoontje krijgt tijdens een fietstocht, klim of rondje hiken. Kun je hem makkelijk opnemen of juist wegdrukken.

Energiezuiniger display.

De helderheid van de Apple Watch Ultra 2 is verhoogd tot 3000 nits. Dat is twee keer zoveel als bij de Apple Watch Ultra van de eerste generatie. Dit is het helderste display ooit en zo kun je tijdens het sporten ook met fel zonlicht je sportgegevens op het scherm goed zien.  Ook handig: je kan het display dimmen tot 1 nit. In het donker kan hij dus op een lage helderheid worden gezet en zo beperk je overlast.

Vernieuwde modulaire wijzerplaat.

De Apple Watch Ultra 2 heeft een nieuwe wijzerplaat, de Modulair Ultra die speciaal is ontworpen voor Apple Watch Ultra. Je kunt hier actuele sportdata op zien zoals hoogte, diepte, afstand en verstreken tijd. Je kunt de wijzerplaat gemakkelijk aanpassen op iedere sport.

Apple Watch Ultra 2
Geschikt voor extreme sporten.

De Apple Watch Ultra 2 is niet alleen geschikt voor hardlopen, fietsen of hiken, maar ook voor meer extreme sporten zoals duiken, kitesurfen en wakeboarden. De smartwatch is getest voor gebruik van 500 meter onder zeeniveau tot 9000 meter erboven voor het beklimmen van de hoogste bergen.

Apple Watch Ultra 2
Eerste Co2 neutrale product.

De Apple Watch Ultra 2 is het eerste Co2 neutrale product van Apple. De nieuwe trail en alpine bandjes zijn Co2 neutrale producten en bestaan voor 30% uit gerecycled materiaal. Hiermee heeft Apple nu al het doel bereikt om Co2 neutrale producten te maken. Echter is het de bedoeling dat in 2030 alle producten Co2 neutraal zijn.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido