Stel je abonnement samen

Leverbaar vanaf 28 juni
 1. Kleur en grootte

  Kleur - Zwart
  Grootte
 2. Looptijd toestelbetaling

  Zeg je gedurende de looptijd het Multisim abonnement op? Dan betaal je de resterende toestelkosten in één keer.

 3. Multisim abonnement

  De smartwatch wordt via een Multisim verbonden aan de simkaart die hoort bij je Odido abonnement.

  Nieuw Multisim eSim voor je smartwatch

  Voor € 5,00 per maand is je smartwatch altijd verbonden (met een maximale snelheid van 768/384 Kbps) met het Odido netwerk en bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer van je telefoon. Je kunt je telefoon dus thuislaten als je gaat sporten!

 4. Kies je toestelbetaling

  De totale toestelprijs (€ 516) blijft altijd gelijk.

  Eenmalig:
  0,00
  Per maand:
  21,50
 • 14 dagen bedenktijd

 • Liever telefonisch bestellen? Bel gratis 0800–00920800-7123.

Apple Watch S9 Aluminium Case 41mm Zwart
Maandelijks
26,50
Eenmalig
0,48
Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Duur overeenkomst Vaste debetrentevoet / JKP
Je betaalt bij ons geen rente bij het kopen van een toestel op krediet. De krediettabel bevat voorbeelden van toestelkredieten en de prijs die je hiervoor per maand betaalt. Het toestelkrediet wordt aangeboden door Odido Finance bv, Waldorpstraat 60, 2521 CC Den Haag en is een aflopend goederenkrediet. Lees meer of vraag in de winkel of via onze Service naar de kredietvoorwaarden en het standaardinformatieblad.
516,00 516,00 0,00 0,00 24 maanden 0%

Specificaties

Een Apple Watch 9 kopen.

De Apple Watch 9 heeft een nieuwe S9 chip, hierdoor werkt de Apple Watch nog sneller, efficiënter en accurater. Aan het uiterlijk en het scherm van de Apple Watch 9 zijn geen grote veranderingen ten opzichte van de Apple Watch 8. Er is wel een andere innovatieve, nieuwe functie: Double Tap. Tik met je vinger en duim twee keer tegen elkaar en je activeert bepaalde functies. Zoals een nieuw telefoontje opnemen, een telefoongesprek beëindigen, muziek afspelen of pauzeren, het stoppen van een timer of het snoozen van een alarm. Dit allemaal door alleen twee keer met je wijsvinger en duim te tikken. Kijk, dat is nog eens handig.

Door de vernieuwde S9 chip worden taken die je aan Siri geeft sneller uitgevoerd, omdat alles in de watch zelf wordt verwerkt. Hierdoor gaat een opdracht uitspreken en uitvoeren door Siri 25% sneller dan bij de Apple Watch 8 serie. De batterijduur van de Apple Watch 9 blijft gelijk en is 18 uur. De Apple Watch verschijnt in twee maten: 41 mm en 45 mm. Zo is er altijd een die het beste om jouw pols past.

Apple Watch 9: de voordelen.

Snellere Siri.

Door de verbeterde S9 Chip heeft de Apple Watch 9 een ongekende snelheid en efficiëntie. Door de S9 Chip reageert Siri sneller en verschijnen animaties scherper op je smart watch.

Double Tap.

Door twee keer te tikken met je duim en wijsvinger kun je vanaf nu super eenvoudig je Apple Watch 9 bedienen als je handen vol hebt. Een telefoontje opnemen, een muzieknummer skippen of timer uitzetten: twee keer tikken en je Apple Watch doet de rest.

Energiezuiniger display.

De helderheid van de Apple Watch 9 is verhoogd tot 2000 nits. Dat is twee keer zoveel als bij de Apple Watch Series 8. Zo is het display beter afleesbaar bij fel zonlicht. Toch is het scherm een stuk energiezuiniger en ondanks de grote helderheid kun je nog steeds 18 uur vooruit.

Verbeterde U2-chip

De Apple Watch 9 heeft naast de nieuwe S9 ook een nieuwe U2-chip. Hiermee kun je nog nauwkeuriger de ‘Zoek mijn…’ functie gebruiken en verbinden met de iPhone of AirPods. De smartwatch vertelt je precies welke richting je het apparaat vindt en hoeveel meter je nog moet afleggen.

Apple Watch 9
Optimaliseer je gezondheid.

Met de Apple Watch 9 heb je nog meer accurate inzichten over je gezondheid, slaap en levensstijl. Met de Apple Watch 9 kun je de volgende gegevens verzamelen: ECG, valdetectie, crashdetectie, saturatiemeter en een temperatuursensor. Met deze verbeterde inzichten kun je de juiste aanpassingen maken om je gezondheid te optimaliseren.

Apple Watch 9
Eerste Co2 neutrale product.

De Apple Watch 9 is het eerste Co2 neutrale product van Apple. De bandjes zijn gemaakt van volledig gerecyclede materialen en ook het scherm is volledig gemaakt van gerecycled aluminium. Apple heeft zich als doel gesteld om in 2030 alleen nog Co2 neutrale producten te maken. De Apple Watch 9 is het eerste product dat die belofte waarmaakt.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido