Mogelijkheden

Hoe voeg ik een nummer toe aan mijn Mijn Odido account?

Hoe je extra nummers toevoegt, hangt ervan af of je Mijn Odido via de website gebruikt, of in de Odido App.

Mijn Odido website

Je kan heel makkelijk andere nummers toevoegen, maar alleen als de abonnementen van die nummers ook op je eigen naam staan. Dit doe je zo:

1. Log in op je persoonlijke Mijn Odido omgeving met je e-mailadres en wachtwoord
  2. Ga naar het menu en klik op 'Mijn Account'
  3. Kies 'Ik heb nog een abonnement'
  4. Vul het telefoonnummer in dat je wil toevoegen (dit mag ook een 097-nummer of een Prepaid-nummer zijn)
  5. Volg de stappen op je scherm

Je kan (nog) niet een nummer toevoegen dat niet op je eigen naam staat. Wat je wel kan doen, is voor het andere nummer een heel nieuw Mijn Odido account aanmaken, met een ander e-mailadres. In de Odido App kan je daarna wel dat account toevoegen.

De Odido App

Je kan maximaal 7 Mijn Odido accounts toevoegen aan de Odido App. Die hoeven niet op je eigen naam te staan. Om een account toe te voegen heb je de loginnaam en wachtwoord nodig.

Ben je hiermee geholpen?

Bedankt, dat vinden wij fijn om te horen!

We doen ons best om altijd de beste service te verlenen.

Nee, feedback geven

Omdat wij onze service altijd willen verbeteren, zijn we benieuwd naar je feedback.

Het is alleen mogelijk om letters, cijfers en de speciale teken ? te gebruiken in je feedback.

We zijn er voor je.

Vragen? Vragen! Hier vind je de meeste antwoorden. Niet gevonden? Bel ons. Chat met onze chatbot. Stel je vraag in de community. Of regel het in de Odido App. Net wat je wil.