Recycle Deal
van Odido.

Wil je een nieuwe telefoon, lagere maandelijkse kosten en een duurzame oplossing? Kies dan voor de Recycle Deal van Odido.

verlengen

Dit is onze Recycle Deal.

Voordat je abonnement ingaat, spreken we een prijs af voor de telefoon die je kiest. Aan het eind van je abonnement kopen we ’m daarvoor van je terug. We verdelen het bedrag over de looptijd van je abonnement zodat je maandelijks minder betaalt. Is de looptijd van je abonnement voorbij? Dan zorgen wij ervoor dat je telefoon duurzaam wordt gerecycled. Fijn voor je portemonnee en goed voor onze planeet.

Je telefoon houden of terugverkopen.

Toch liever je telefoon houden? Kan ook. Dan betaal je de prijs die we afgesproken hebben bij het afsluiten van je abonnement. Je hoeft niks te doen, je krijgt vanzelf een factuur met het restbedrag. Die factuur betaal je, en dan is je telefoon echt van jou. Wil je hem toch terugverkopen, dan kan dat in Mijn Odido of bij een Odido Shop

 1. Stap 1: maak een keuze

  Wil je je telefoon houden? Dan hoef je niks te doen. We sturen je een factuur met het restbedrag. Als je ‘m wel terugverkoopt, ga je verder bij stap 2.

 2. Stap 2: stuur je telefoon op

  Ga naar de pagina over de Recycle Deal in Mijn Odido en volg de stappen. Of ga naar een Odido Shop en lever ‘m daar in.

 3. Stap 3: laat ons weten hoe je telefoon eraan toe is

  We stellen je online een paar vragen over je telefoon. Belangrijk dat hij nog heel is, anders kunnen we hem niet terugkopen. Alles oké? Dan krijg je een verzendlabel en kan je je telefoon meteen opsturen. Kost je niks.

 4. Stap 4: klaar!

  We controleren je telefoon nog even zodra hij binnen is. We houden je op de hoogte. Als alles goed is ben je klaar. Je krijgt geen factuur en hoeft niks meer te betalen. Mooi meegenomen.

Wat is terugverkopen?

Goed om te weten: je telefoon terugverkopen betekent niet dat je geld terugkrijgt, maar dat je het restbedrag van je telefoon aflost. Je hoeft dan niks meer te betalen aan het eind van je contract. Je telefoon wordt gerecycled of nog een keer gebruikt. Fijn, toch?

lachende vrouw die kijkt op telefoon
Makkelijk overstappen
naar Odido.

Zit je nu nog bij een andere provider, maar wil je graag bij Odido? Leuk. Je telefoonnummer neem je gewoon mee als je wil. Wel zo makkelijk.

Veelgestelde vragen.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido