Samsung Galaxy A23 kopen.

Een nieuwe telefoon in de populaire A-serie: de Samsung Galaxy A23. Met het 6.6-inch edge-to-edge scherm game je of kijk je al je favoriete series op een groot scherm. Altijd met superscherp beeld. De Galaxy A23 heeft door het FHD+ Infinity-V scherm gebogen zijkanten. Kijkt fijn. Haperingen in het beeld heb je niet meer door de verversingssnelheid van 120 Hz. De telefoon heeft een stijlvol, strak design en is er in 4 kleuren: zwart, wit, lichtblauw en oranje. Bestel ‘m met een abonnement en ontdek wat er kan. 

Meer over de Galaxy A23.

dvi-front-back_Samsung_Galaxy_A23_5G_Black_305x450
Samsung Galaxy A23 kenmerken.

Met de Samsung Galaxy A23 ben je net een professionele fotograaf. Komt door de 4 camera's aan de achterkant: de 50 MP hoofdcamera, de 5 MP ultra groothoekcamera en 2 camera’s van 2 MP (een macro- en diepte camera). Hiermee schiet je superscherpe foto’s. Van prachtige vakantiefoto’s tot panorama’s en portretten. Scherpe video’s maak je door de Optical Image Stabilization. Overdag en bij weinig licht. Gebruik je telefoon gerust de hele dag door, want de Samsung A23 heeft een sterke 5000 mAh batterij. Dat is 13 uur video’s kijken of wel 27 uur bellen. Is je telefoon toch leeg? Met Super Fast Charging laad je de batterij snel op. De telefoon heeft 64 GB opslagruimte. Wil je nog meer ruimte voor je foto’s, video’s en apps, bestel ‘m dan met 128 GB. Of gebruik een microSD kaart voor maximaal 1 TB geheugen. 

Samsung Galaxy A23 met abonnement.

Wordt de Samsung Galaxy A23 je nieuwe telefoon? Kies er een abonnement bij van Odido en stel 'm zelf samen. Zo haal je alles uit je telefoon. En je betaalt nooit te veel. Wil je toch liever de nieuwste Samsung? Bekijk dan de S24 Series.

Nummerbehoud en terugsturen.

Met nummerbehoud.

Als je overstapt naar Odido, kan je gewoon je eigen nummer houden. Wel zo makkelijk. En het abonnement dat je nu hebt? Zeggen we voor je op. Hoef je niks voor te doen.

Makkelijk terugsturen.

Is je nieuwe telefoon toch niet helemaal wat je zoekt? Je stuurt je bestelling makkelijk terug binnen 14 dagen.

Extra korting.

Je mobiele abonnement combineren met een Internet en TV abonnement van Odido? Slim, want dan kan je extra korting krijgen.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido