iphone 15 bg zwart

titanium logo

Bestel nu bij Odido, je nieuwe provider voor Mobiel en Glasvezel.

De nieuwe iPhone 15 serie bestellen bij Odido.

Bestel de iPhone 15 serie nu bij Odido. De serie bestaat uit de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Wat voor iPhone 15 abonnement je ook zoekt, dze serie heeft voor ieder wat wils. Vooral de camera, het design en de batterij zijn verbeterd op deze nieuwe telefoons. Ben je benieuwd wat ze allemaal kunnen? Zochten we voor je uit en vertellen we je alles over.

iPhone 15 telefoons.

iphone 15 roze
Dit is er nieuw aan de iPhone 15 camera’s.

Nóg meer lenzen, verbeterde videokwaliteit, topsoftware. Bij elke nieuwe iPhone-lancering wordt de camera aangepakt. Niet zo gek, een goede camera kan doorslaggevend zijn om je iPhone te upgraden. Nou, er zijn genoeg redenen om een iPhone 15 abonnement te overwegen. De camera is er een van. Wat die vernieuwingen in de camera’s precies zijn?

Als je de iPhone 15 serie koopt, word je niet teleurgesteld. De camera’s van de iPhone 15 en iPhone 15 Plus zijn aanzienlijk verbeterd. Ze hebben nu een 48 megapixel hoofdcamera, gelijk aan de Pro-modellen. Dat staat gelijk aan een superhoge resolutie waarmee je zelfs de kleinste details haarscherp vast kunt leggen.

Levertijden iPhone 15 serie.

Benieuwd wanneer je je nieuwe iPhone 15 thuis krijgt? Snappen we. Bekijk de levertijden van de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max op onze Community.

iPhone serie 15 vergelijken.

menneer met roze trui die aan het bellen is
Welke iPhone kies je?

Met 4 modellen heb je veel keuze. Welke iPhone 15 past het beste bij je? Om je te helpen kiezen, hebben we alle iPhone 15 modellen met elkaar vergeleken. Waarin zijn ze verschillend en waarin juist hetzelfde? Zochten we voor je uit. We hebben de iPhone 15 ook vergeleken met de iPhone 14 en Samsung S24. Echt handig. Bekijk alle kenmerken en kies de telefoon die het beste bij je past.

Wil je nog meer telefoons van Apple met elkaar vergelijken? Bekijk hier alle iPhone vergelijkingen.

Bestel de iPhone 15 serie met abonnement.

Keuze gemaakt en wil je een iPhone 15 met abonnement bestellen? Bestel je nieuwe iPhone 15 telefoon nu. Bij Odido stel je zelf je abonnement samen. Zo heb je altijd een abonnement dat bij je past en betaal je nooit teveel. Ben je de hele dag online? Dan is een Unlimited abonnement echt iets voor je. Daarmee zit je altijd op ons supersnelle 5G-netwerk. En wist je dat je je abonnement altijd kan aanpassen? Wel zo fijn. 

verlengen
Recycle Deal: betaal minder en recycle je telefoon.

Meteen minder betalen per maand voor je nieuwe telefoon? En aan het einde van je contract je telefoon recyclen? Kan gewoon met onze Recycle Deal. Het is heel simpel: we kopen je telefoon aan het einde van je abonnement. Je hoeft er dan niks meer voor te betalen. Daarna wordt je telefoon duurzaam gerecycled. Goed voor het milieu, goed voor jou. Je mag je telefoon ook houden. Dan betaal je het bedrag dat nog openstaat zelf.

Waarom je de iPhone 15 serie wil kopen.

Verbeterde cameralenzen.

Leg elk detail superscherp vast.

  • Meer info

Supersterke batterij.

Tiktokken en gamen zoveel je wil.

  • Meer info

iOS 17.

Maak je iPhone nog persoonlijker. 

  • Meer info

Het vernieuwende Dynamic Island.

Blijf altijd op de hoogte.

  • Meer info

Veelgestelde vragen over de iPhone 15 serie.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido