Telefoons

Wat zijn de beste telefoons voor ondernemers?

Wil je de beste telefoon? Als ondernemer is het natuurlijk erg belangrijk om de hele dag bereikbaar te zijn, te kunnen vertrouwen op snel internet en gefocust te kunnen werken. Aangezien er maar 24 uur in een dag zitten, is het belangrijk om je tijd zo goed mogelijk te benutten. Je telefoon speelt een belangrijke rol. Welke telefoons zijn het beste op het gebied van betrouwbaarheid, snelheid, communicatie en opslag? We tippen 5 telefoons.

Clock 3 min

Haastmakers

Haastmakers

Deals die je niet kan laten liggen.

Bestel nu
Het is niet gewaagd om te stellen dat je als ondernemer niet zonder je telefoon kunt. Gelukkig zijn er genoeg zakelijke telefoons te vinden die je onderdompelen in oneindig veel gemak. Denk hierbij bijvoorbeeld niet alleen aan pure snelheid, maar ook aan een eenvoudige en efficiënte interface en handige features die jouw werkdag een stuk aangenamer maken. Maar welke telefoons zijn op dit moment dan hot voor zakelijk gebruik? Om je te inspireren vind je hieronder 5 voorbeelden van toestellen voor ondernemers die alles in huis hebben om jou perfect van dienst te zijn.

iPhone 14 Pro

Apple staat al jarenlang aan de top als het gaat om indrukwekkende telefoons met strakke designs, geweldige functies en pure kracht. Ze blijven vernieuwen en grenzen verleggen. En dat zorgt ervoor dat er ieder jaar weer nieuwe iPhones op de markt wordt gebracht.

Voor de iPhone 14 Pro geldt dat ook. De Pro is een telefoon die geschikt is voor ondernemers die graag dat beetje extra willen. Met de 5G-ondersteuning heb je een nog betere ervaring. Heb je even geen 5G-dekking? Dan zorgt de slimme besparingsmodus ervoor dat de iPhone automatisch overschakelt op LTE. Zo gaat je batterij langer mee. Over langere batterijduur gesproken. Je iPhone 14 Pro gaat de hele dag mee. De A16 Bionic-chip, energiezuinige onderdelen, stroomoptimalisaties en een grotere batterij zorgen voor een indrukwekkende baterijduur.

Heb je 2 telefoons? Met de iPhone 14 Pro is dat niet langer nodig. Naast dual-sim met eSIM heeft deze telefoon ook dual-eSIM. Op dezelfde iPhone bel je met zowel je zakelijke- als je privénummer.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Net als Apple is Samsung een grote speler op de telefoonmarkt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft een sterke drang naar vernieuwing. En dat levert ieder jaar geweldige telefoons op die kracht, een prachtig design en nieuwe functies combineren. Begin dit jaar keken we allemaal uit naar de Samsung S23-serie en nu mogen we concluderen dat Samsung opnieuw heeft bewezen dat ze alles in huis hebben om goede telefoons voor ondernemers te maken.

Het beste model van de nieuwe serie is uiteraard de Samsung S23 Ultra zakelijk. Deze telefoon heeft alles wat je zoekt, zeker als je veel foto’s en video’s maakt. Met een indrukwekkende hoeveelheid camera’s is deze telefoon perfect voor het maken van scherpe foto’s van dichtbij, het opnemen van interessante webinars en het snel delen van selfies met collega’s. Maar dat is niet alles. De S23 Ultra heeft de snelste processor ooit en heeft uitstekende beveiliging voor je privégegevens dankzij het Knox beveiligingsplatform. Benieuwd geworden? Bezoek de Odido Shop en ontdek alle kenmerken. Of hou onze Samsung-pagina in de gaten.

Samsung Galaxy Z Fold 4

De Samsung Galaxy Z Fold 4 zakelijk is een perfecte telefoon voor zakelijk gebruik, omdat je ermee kan multitasken. Door het grote scherm kan je makkelijk meerdere apps tegelijk openen en beheren, wat bijvoorbeeld handig is voor het beantwoorden van e-mails terwijl je tegelijkertijd een document bekijkt. Verder biedt de krachtige processor en ruime opslagruimte van de Galaxy Z Fold 4 voldoende capaciteit om aan al je wensen te voldoen.

Op het gebied van camera’s levert de Galaxy Z Fold 4 ook indrukwekkende prestaties. Of je nu professionele foto’s en video’s wil maken of mooie herinneringen wil vastleggen, de camera’s van de Z Fold 4 zorgen voor scherpe beelden met heel erg goede kleurweergave.

Oppo Reno8 Pro

Met hun stijlvolle en professionele design maken deze telefoons indruk. De OPPO Reno8 Pro is een goede telefoon om zakelijk te gebruiken. Met de krachtige processor en voldoende RAM-geheugen van de OPPO Reno8 Pro kan je makkelijk multitasken. Met het geavanceerde camerasysteem en het levendige amoled-scherm is de OPPO Reno8 Pro fijn voor het vastleggen en bewerken van zakelijke foto’s, video’s en documenten. Door de lange batterijduur kan je de hele dag werken zonder te moeten opladen. Handig als je onderweg bent of een drukke werkdag hebt.

iPhone 13

De iPhone 13 blijft 1 van de beste telefoons voor ondernemers. Of het nu gaat om het beantwoorden van e-mails, het maken van presentaties of het beheren van je agenda, de iPhone 13 biedt betrouwbaarheid en efficiëntie.

Het geavanceerde camerasysteem van de iPhone 13 zorgt ervoor dat je professionele foto’s en video’s kan maken. Met functies zoals Deep Fusion en Nachtmodus leg je zelfs bij weinig licht indrukwekkende beelden vast.

Verder heeft de iPhone 13 een krachtige A15 Bionic-chip, die zorgt voor snelle prestaties en soepele multitasking. Met de uitgebreide opslagmogelijkheden heb je genoeg ruimte om al je documenten, presentaties en apps op te slaan.

Het heldere Super Retina XDR-display van de iPhone 13 zorgt voor levendige kleuren en scherpe details. Over je batterij hoef je je geen zorgen te maken. De telefoon heeft een uitstekende batterijduur.

Haal je telefoon bij Odido.

Of het nu gaat om de nieuwste iPhone, een nieuwe Samsung of een telefoon van bijvoorbeeld OPPO: bij Odido heb je genoeg keuze. Ben je benieuwd naar de andere modellen? Bezoek dan snel de Odido Online Shop.

Haastmakers

Haastmakers

Deals die je niet kan laten liggen.

Bestel nu
Beeld: Shutterstock