Technologie

Samsung Galaxy S24: stijlvol design, professionele camera’s en slimme AI-functies.

Daar is hij dan. De Galaxy S24. De allernieuwste telefoon van Samsung. Woensdag 17 januari werd hij gelanceerd. Heeft een stijlvol design, 3 professionele camera’s en heel veel nieuwe, slimme AI-functies. Maken je werkdag nog makkelijker. Ben je ook zo benieuwd naar deze nieuwe telefoon? We vertellen je er alles over.

Clock 4 min

De Samsung Galaxy S24 Series bestaat uit 3 telefoons: de Galaxy S24, S24 Plus en de S24 Ultra. In dit artikel bespreken we ze allemaal. Zo kan je zelf kiezen welke het beste bij je past.

Bestel nu de Samsung Galaxy S24 series

2022-0003_ODD_Blog-header_Samsung_Eureka_KV_1800x800

Benieuwd naar de Samsung Galaxy S24? Check dan hier alle details.

Bestel nu
Werk fijner en slimmer met deze handige AI-functies. 

AI wordt een steeds groter onderdeel van ons (professionele) leven. Dat weten ze bij Samsung heel goed. Daarom zitten de Samsung Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra vol slimme, nieuwe AI-functies. Fijn. Die helpen je om nóg fijner en slimmer te werken.

Circle to Search in apps.

Stel je voor, je scrollt door LinkedIn en je ziet een nieuwe zakelijke tool waar je meer over wil weten. Of je ziet een mooie laptoptas op Instagram die je graag wil kopen, maar je weet niet waar dat kan. Circle to Search helpt je. Kwestie van omcirkelen, zoeken en vinden. Handig toch? Kan ook vanuit Whatsapp of een webpagina.

Live Call Translation en Interpreter vertaalsoftware.

Live Call Translation is live vertaalsoftware op je apparaat. Zo kan je bellen en communiceren in een vreemde taal. Want je apparaat vertaalt het gesprek meteen. Handig, zo kan je makkelijker onderhandelen en samenwerken. En met Interpreter worden live-gesprekken meteen vertaald en uitgeschreven op je scherm. Hoef je zelf geen transcript meer te maken. Kan zelfs zonder mobiele data of wifi.

Chat Assist en Tone Change voor berichten.

Chat Assist helpt je met het vertalen van berichten die binnenkomen op je favoriete apps, zoals WhatsApp en Instagram. Het maakt dus niet meer uit in welke taal iemand je een bericht stuurt. Je kan het altijd ontcijferen. Wil je zelf iets posten of sturen en zeker weten dat je de juiste toon gebruikt? Met Tone Change pas je makkelijk de toon aan. Handig als je een formele aankondiging moet schrijven. Of juist  een informeel berichtje wil sturen naar je team.

Note Assist, Transcript Assist en Android Auto voor berichten.

Aantekeningen ordenen hoef je ook niet meer zelf te doen, want Note Assist helpt je erbij. Met een paar tikken op je scherm schoon je je notities op. Gebruik bijvoorbeeld Autoformat om ze mooier te maken of verander lange lappen tekst in een handige samenvatting. En dat binnen een paar seconden. Transcript Assist maakt transcripten en samenvattingen van spraakopnamen en kan ze ook voor je vertalen. En Android Auto kan berichten die je krijgt voor je samenvatten en beantwoorden. Maar ook suggesties doen voor acties, zoals het delen van je aankomsttijd. Hoe fijn is dat?

Een stijlvol ontwerp van zeer sterk materiaal.

Fijn, al die slimme AI-functies. Maar het uiterlijk van je nieuwe telefoon is natuurlijk ook belangrijk. Bespreken we voor je. De Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 Plus en Galaxy S24 Ultra hebben alle 3 een strakke en moderne uitstraling. En zijn er in 4 kleuren: zwart, grijs, crėme en lavendel.

Samsung Galaxy S24 en S24 Plus

De Galaxy S24 en S24 Plus hebben platte randen en een Armor Aluminium behuizing. Maakt de telefoons heel sterk. En ze hebben allebei een amoled-scherm. Dat is fijn, want dat zorgt voor beelden die niet alleen helder en scherp zijn, maar ook levensecht. Door de 2600 nits en een verversingssnelheid van 120 Hz heb je altijd snel en vloeiend beeld. De S24 en S24 Plus zijn iets groter dan de telefoons uit de S23 Series. Het scherm van de Galaxy S24 is 6,2-inch en dat van de Galaxy S24 Plus 6,7-inch.

Samsung Galaxy S24 Ultra

De Samsung Galaxy S24 Ultra heeft een andere uitstraling dan de andere telefoons uit de S24 serie. Komt door de rondere randen en de rechthoekige vorm. Het scherm is gemaakt van Corning Gorilla Glass en de behuizing is van titanium. Dat maakt de telefoon extra sterk, maar ook lekker licht. De Samsung S24 Ultra ligt lekker in de hand en het scherm kijkt heel fijn. Het is een 6,8-inch Dynamic amoled-scherm met 2600 nits en een verversingssnelheid van 120 Hz. Zorgt voor levendige, scherpe en soepele beelden. Altijd. Maakt het 1 van de beste telefoons voor ondernemers.

Maak de mooiste foto’s en video’s met maar liefst 3 professionele camera’s.

Je wil natuurlijk professionele content schieten voor je bedrijf. Met de Samsung S24 Series kan het. De Galaxy S24 en S24 Plus hebben allebei een 50 megapixel hoofdcamera en een 10 megapixel telelens. Maak je scherpe beelden op afstand en van dichtbij mee. Voor hoge of brede voorwerpen en groepsfoto’s gebruik je de ultra groothoekcamera van 12 megapixel. En de 12 megapixel selfiecamera is perfect voor online meetings. De S24 Ultra heeft een extra telelens van 50 megapixel. Kan je dingen veraf perfect mee vastleggen. Ook bij het camerasysteem komt AI goed van pas. Want Galaxy AI Enhancer and Editing past de kleur, scherpte en het contrast van je beelden automatisch aan. En de Nightopgraphy functie zorgt voor levendige en heldere foto’s en video’s. Ook bij weinig licht. Zo maak je altijd de perfecte content.

Eindeloos videobellen, fotograferen en zware apps gebruiken.

De hele dag door videobellen, e-mailen, fotograferen en zware applicaties gebruiken. Kan gewoon met de Samsung Galaxy S24. De energiezuinige batterijen gaan extra lang mee. Is je telefoon toch een keer leeg? Met snelladen is hij zo weer vol. Ook handig: met reverse Wireless Charging laad je je telefoon op met een andere Samsung telefoon. Geen punt dus, als je je oplader een keer vergeet.

De Galaxy S24 en S24 Plus hebben een Exynos Root processor. En de S24 Ultra heeft een Snapdragon 8 Gen3 processor. Op beide processoren draaien al je applicaties soepel en snel. Alle telefoons kunnen op 5G en ook met de opslagruimte zit het wel goed. De Samsung Galaxy S24 heeft 8GB werkgeheugen en komt met 128 of 256 GB opslagruimte. De S24 Plus komt standaard met 12 GB werkgeheugen en 512 GB opslagcapaciteit. Wil je echt graag veel zware apps tegelijk gebruiken en veel grote bestanden opslaan? Ga dan voor de S24 Ultra. Met een werkgeheugen van 12 GB en een opslagruimte tot wel 1 TB heb je altijd ruimte genoeg.

Bestel nu.

Met een telefoon uit de Samsung Galaxy S24 Series heb je alles wat je nodig hebt voor je bedrijf. Een scherper beeld, slimme AI-functies, supersnelle processor en de beste telefooncamera’s ooit. Dit wil je. Bestel ‘m snel.

2022-0003_ODD_Blog-header_Samsung_Eureka_KV_1800x800

Bestel nu de Samsung Galaxy S24 series

Benieuwd naar de Samsung Galaxy S24? Check dan hier alle details.

Bestel nu

Samsung