Technologie

Google Pixel 8 Pro: Het beste van Google. Op en top Pro.

Groot nieuws! Vorig jaar kon je exclusief bij ons de Google Pixel 7 krijgen. En met de Google Pixel 8, die zojuist gelanceerd is, gaat dat niet anders zijn. De Google Pixel 8 en de Google Pixel 8 Pro, zijn namelijk weer alleen bij Odido te verkrijgen. In dit artikel leggen we je alles uit over deze nieuwe Google telefoon. Handig toch?

Clock 3 min

De Google Pixel 8 Pro is een sterk staaltje techniek. De telefoon van de zoekgigant combineert een goede camera met stijlvol design en een indrukwekkend scherm met op AI gebaseerde slimmigheden. Hiermee krijg je meer gedaan dan ooit. Bovendien worden de Pixel 8 en Pixel 8 Pro 7 jaar lang van updates voor het besturingssysteem en beveiligingsupdates voorzien.

Google Pixel 8 Pro

2023-0118_ODD_Google_Pixel_8_Hazel_Blog_CTA_540x382

Het beste van Google. Op en top Pro.

Bestel nu
De beste Pro-camera ooit op een Pixel.

Het camerasysteem van de Pixel 8 Pro heeft vernieuwde, professionele camera’s voor betere foto’s bij weinig licht, scherpere selfies en de beste zoomfunctie van een Pixel ooit. En de Pro-bedieningselementen geven toegang tot geavanceerde camera-instellingen en fotografie met volledige resolutie. Beide telefoons hebben dezelfde groothoekcamera, die 21% meer licht opvangt dan hun voorgangers. De ultragroothoekcamera op beide telefoons vangt zelfs 105% meer licht op. Daarnaast beschikt de Pixel 8 Pro over een telefotocamera met 5x optische zoom, die 56% meer licht opvangt dan de Pixel 7 Pro.

De Pixel Camera neemt ook vloeiende video’s op met een ongelofelijke resolutie en heldere audio. Zelfs op drukke, slecht verlichte plekken. En met een paar tikken voeg je filmische effecten toe. Verder kent de Google Pixel 8 Pro nog een aantal handige kenmerken:

  • Videoboost: Je hoeft je niet meer druk te maken om een bewogen of niet zo mooi uitgevallen video. Met Videoboost worden kleuren, belichting, stabilisatie en korreligheid automatisch aangepast voor een betere videokwaliteit.
  • Nachtzichtvideo: Als je ’s nachts of bij weinig licht een video opneemt, past de geavanceerde AI van Google ruisonderdrukking toe om de kwaliteit te verbeteren. Zo krijgt je beeldmateriaal veel meer detail en kleur, zelfs als je het in het donker filmt.
  • Professionele functies: De professionele bedieningselementen op de Pixel 8 Pro geven toegang tot geavanceerde camera-instellingen zoals sluitertijd en ISO.1 Ook kun je afbeeldingen met volledige resolutie vastleggen voor meer details.
  • Magische gum: Verwijder eenvoudig storende elementen zoals fotobombers met Magische gum in Google Foto’s. Of verander de kleur en helderheid van voorwerpen zodat ze minder opvallen.

Strak, gestroomlijnd en stijlvol.

De Pixel 8 Pro heeft het meest verfijnde Pixel-ontwerp ooit, met een omlijsting van gepolijst aluminium en een gestroomlijnde matglazen achterkant. De telefoon is verkrijgbaar in elegante kleuren en is deels gemaakt van gerecycled materiaal. Dankzij het robuuste ontwerp en de IP68-bescherming kan de Pixel 8 Pro wel tegen een stootje, een knoeipartij of wat stof. Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 maakt de telefoon ook krasbestendig.

Een indrukwekkend scherm, in alle opzichten.

De Pixel 8 Pro heeft een helder scherm van 6,7 inch waarop alles er fris en scherp uitziet, met levendige, natuurgetrouwe kleuren. De vernieuwingssnelheid varieert automatisch van 1 tot 120 Hz voor efficiënt batterijgebruik en topprestaties wanneer dat nodig is. Gebaseerd op de gemeten nits heeft de Pixel 8 een hogere piekhelderheid dan andere Pixel schermen. Hierdoor is het scherm altijd duidelijk leesbaar. Zelfs in direct zonlicht.

Tijdbesparende slimmigheden. Gebaseerd op AI.

Aan boord van de Google Pixel 8 Pro en de Google Pixel 8 Pro zitten heel veel slimmigheden. Deze zijn gebaseerd op Artificial Intelligence (AI) en kunnen je in een oogwenk heel veel tijd besparen. En Google maakt hier handig gebruik van door Google Assistent op een slimme manier in de telefoon te verwerken. Hieronder vind je een aantal op AI gebaseerde slimmigheden die in de telefoon verwerkt zijn.

  • Helder gespreksgeluid: De Pixel heeft een verbeterd helder gespreksgeluid waarmee de achtergrondruis van de beller wordt verminderd en de stem wordt geoptimaliseerd. Zo versta je ook bellers in een drukke of luidruchtige omgeving goed.
  • Snel overzicht: Snel overzicht toont je handige informatie zonder dat je je telefoon hoeft te ontgrendelen. Zo kun je bijvoorbeeld geplande evenementen, live reisupdates, en weeralarmen bekijken.
  • Thermometer: Kom snel te weten wat de temperatuur van een voorwerp of oppervlak is door het met je Pixel 8 Pro te scannen. Je checkt zo bijvoorbeeld hoe warm een drank of een pan is.
  • Live vertalen: Met Live vertalen kan de Pixel voor je tolken bij persoonlijke gesprekken in 49 talen, een gesprek omzetten in tekstberichten over en weer, en menu’s vertalen met de camera.

Standaard nieuwe functies zodat je niet steeds een nieuwe telefoon moet kopen.

De automatische functiereleases maken je Pixel nog behulpzamer. Een release bevat bijvoorbeeld nieuwe functies voor de camera, batterij, gesprekken en meer. Allemaal mogelijk gemaakt door de persoonlijke AI van Google. Zo wordt je Pixel steeds beter.

Dit is de Google Pixel 8 Pro.

Dit is de Pixel 8 Pro, de geavanceerde telefoon ontwikkeld door Google. De telefoon is strak, stijlvol, krachtig en goed beveiligd. Met AI van Google kun je meer doen en kun je dat ook sneller doen. De drievoudige camera heeft onder andere een telelens met 5x optische zoom, verbeterde autofocus en fotografie met volledige resolutie via de Pro-bedieningselementen. De batterij gaat lang mee en laadt snel op.

2023-0118_ODD_Google_Pixel_8_Hazel_Blog_CTA_540x382

Google Pixel 8 Pro

Het beste van Google. Op en top Pro.

Bestel nu
Beeld: Odido