Voor Elkaar
Iedereen kan zichzelf zijn.

We zetten ons samen in voor een werkplek waar iedereen zich welkom en veilig voelt. Bij Odido gaat verbinding veel verder dan alleen ons telecomnetwerk.

Diversity and Inclusion

Je welkom en veilig voelen bij Odido.

Bij ons draait het om de verbinding tussen mensen. We werken samen met veel verschillende mensen en die verschillen omarmen en vieren we. Want die verschillen maken ons sterker. We willen een bedrijf zijn waar je jezelf kan zijn, altijd een stem hebt en gelijke kansen krijgt. Zodat je je verbonden voelt met je collega's en je het beste uit jezelf kan halen.

Søren Abildgaard2 - 060
"Voor een gelijkwaardige samenleving"

“Diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie moeten bovenaan de agenda van elke manager leider staan. Bij Odido werken veel verschillende mensen. Iedereen mag zichzelf zijn en krijgt gelijke kansen. In een respectvolle, veilige omgeving.”

Søren Abildgaard, Chief Executive Officer.

Saskia Bekkers
"Het gevoel erbij te horen"

“Een diverse en inclusieve werkomgeving zorgt voor saamhorigheid, boost innovatie en creativiteit, en trekt talent aan.”

Saskia Bekkers, Directeur Human Resources.

Sterk dankzij onze verschillen.

Iedereen voelt zich welkom en veilig.

We zijn ervan overtuigd dat het succes van ons bedrijf voor een groot deel afhangt van het werkgeluk van onze medewerkers. Daarom zorgen we ervoor dat onze deuren voor iedereen wagenwijd openstaan. Iedereen die bij Odido werkt of wil werken moet zich welkom en veilig voelen.

Iedereen kan zichzelf zijn.

Een bedrijf waar iedereen zich welkom en veilig voelt, zichzelf kan zijn, en gelijke kansen heeft. Daar streven we naar. We omarmen authenticiteit en iedereen moet gelijke kansen krijgen om alles uit zichzelf te halen.

Dit doen we bij Odido.

lachende man met donkere krullen
Bedrijfskleding waarin iedereen zich thuisvoelt.

We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, ook in onze bedrijfskleding. Daarom ging één van onze collega's met haar leidinggevende in gesprek over kleding die beter aansluit bij haar geloofsovertuiging. Rania werd betrokken bij het ontwerpen van nieuwe kleding voor onze medewerkers in de shops. Naast kledingstukken die langer en minder strak vallen, werd ook een hoofddoek toegevoegd aan de collectie.

lachende man en vrouw
Feestdagen zijn inwisselbaar.

We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers zich gewaardeerd en welkom voelen. Daarom geven we iedereen de vrijheid om zelf te kiezen op welke feestdagen je verlof neemt. Dat past bij onze inclusieve organisatie.

-
Geboorteverlof regenboog-gezinnen en transitieverlof.

Niet-hetero stellen die een kind krijgen, kunnen evenveel geboorteverlof opnemen als hun hetero collega’s. En met ons transitieverlof hoeven transgender medewerkers in hun transitieproces geen vrije dagen in te leveren.

Vrouwen in tech
Meer vrouwen in technologie.

We deden mee aan Girls' Day. Een evenement om jonge meiden kennis te laten maken met technologie. We zijn benieuwd naar deze pool van jong talent. Want meer vrouwen in tech, dat is de toekomst.

Onze andere 3 pijlers voor een betere wereld.

Goed voor onze planeet.

We doen er alles aan om onze technologie nog duurzamer te maken. Daar blijven we aan werken.

Iedereen kan meedoen.

We zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen zich verbonden voelt, en veilig.

Slim voor de samenleving.

De wereld kan mooier. En we gebruiken technologie om dat voor elkaar te krijgen.