Telefoons

Voordelen van ondernemen met Android.

Denk je er als ondernemer aan om binnenkort een Android-telefoon te kopen? Of weet je dat je binnenkort een Android-telefoon krijgt en ben je benieuwd of dat je gaat bevallen? In dit artikel hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

Clock 2 min

Dit zijn de nieuwste Samsung telefoons

D_2022-0230_TMO_Samsung-Launch_ZFlip_ZFold_Watch5_Founders_1800x800_NS_v2-lr

Op zoek naar een Samsung telefoon? We hebben de nieuwste toestellen voor je op een rijtje gezet.

Bestel nu
Voor besturingssystemen zijn er 2 grote aanbieders waar je uit kan kiezen. Zo werken de iPhones van Apple op iOS en maak je bij merken als Samsung, OPPO en OnePlus gebruik van Android. Wil je 1 van die laatstgenoemde telefoons kopen, dan kan je straks aan de slag met onderstaande functies.

Ruime keuze aan telefoons.

Kies je voor Android, dan kies je voor veel vrijheid. iOS is namelijk hét besturingssysteem van Apple en dat betekent dat alle andere merken automatisch een Android-telefoon zijn. Hierdoor is de kans groot dat je in het verleden al kennis hebt gemaakt met Android als besturingssysteem en dat je weet hoe het programma werkt. In de zakelijke shop van Odido vind je naast het populaire Samsung ook zakelijke telefoons van OPPO, OnePlus, Huawei en Sony. Al deze telefoons werken met Android.

Voordelig

Als ondernemer heb je natuurlijk al je financiën goed in beeld. Misschien wil je niet al te veel geld uitgeven aan je telefoon met zakelijk abonnement en ben je op zoek naar een telefoon met een goede prijs en kwaliteit. Bij Android merk je dat de prijzen tussen alle telefoons wat meer verschillen dan bij iOS-telefoons. Dat betekent dat je als ondernemer voor een zakelijke telefoon kan kiezen die bij je budget past.

Makkelijk in gebruik.

Android is makkelijk in gebruik. Het is simpel om bijvoorbeeld muziek en foto’s vanaf je computer op je telefoon te zetten. Het koppelen van je Google-account met je telefoon is ook erg simpel. Zo koppel je makkelijk e-mails, foto’s en andere documenten met Google Drive.

Business Blog-voordelen-android-ondernemers

Telecombedrijven optimaliseren Android.

Android is een besturingssysteem dat veel voordelen heeft, maar het kan nog veel meer. Zo heeft Samsung op dit moment One UI 3.1 op haar telefoons. Dit klinkt misschien als een erg nieuw besturingssysteem dat niet bij Android hoort, maar dat hoort het wel. One UI is een door Samsung zelf ontwikkelde programma waarmee het Zuid-Koreaanse bedrijf het gebruik van telefoons makkelijker en aantrekkelijker wil maken. Een verbeterde versie van Android dus!

Voorloper op het gebied van dual-sim en eSIM.

Combineer jij je werk als ondernemer met je privéleven op 1 Android-telefoon? Dan is het aan te raden om dual-sim of eSIM te gebruiken. Zo hou je alles mooi gescheiden. Android is een echte voorloper op dit gebied en biedt gebruikers al jaren de mogelijkheid om gebruik te maken van 2 verschillende simkaarten. Nog niet zo lang geleden is daar eSIM bijgekomen. Met eSIM is een fysiek simkaartje niet meer nodig. Je hoeft de eSIM alleen even te activeren.

Dark mode.

Je ogen kunnen moe voelen of zeer doen na een zware werkdag. Zeker als je als ondernemer veel bezig bent op je computer en je telefoons veel gebruikt. Om je ogen rust te geven, heeft Android een Dark mode. Het is mogelijk om deze Dark mode voor altijd aan te zetten, maar je kan hem ook zelf instellen op zelf bepaalde tijden. Bijvoorbeeld alleen in de avond na 6 uur.

Android iets voor je?

Het gebruik van Android heeft dus veel voordelen. Benieuwd welke zakelijke Android-telefoons je kan kopen met een zakelijk abonnement? Raadpleeg dan de zakelijke shop.

D_2022-0230_TMO_Samsung-Launch_ZFlip_ZFold_Watch5_Founders_1800x800_NS_v2-lr

Dit zijn de nieuwste Samsung telefoons

Op zoek naar een Samsung telefoon? We hebben de nieuwste toestellen voor je op een rijtje gezet.

BESTEL NU
Beeld: Samsung