Connectiviteit

Til je bedrijf naar een hoger niveau met Microsoft Copilot.

Microsoft Copilot kan je helpen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze slimme AI-assistent zit geïntegreerd in Microsoft Teams, en helpt je om productiever te werken met je team. Copilot kan samenvattingen maken van vergaderingen en actiepunten voorstellen op basis van wat er is gezegd. En dat allemaal realtime tijdens het vergaderen. Echt handig. En ben je een keer wat later? Geen punt. Microsoft Copilot geeft je een samenvatting over wat je hebt gemist. Zo ben je altijd op de hoogte. Benieuwd wat er allemaal kan? In dit artikel vertellen we je meer over de slimme functies van Copilot, je nieuwe virtuele teamlid.

Clock 2 min

Teams Phone Mobile

inscreen-operator-connect_1800x800

Wil je meer weten over de voordelen van Teams Phone Mobile voor je bedrijf? Als 1e toegang krijgen? Of een pilot aanvragen? Kan allemaal.

Lees meer

Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot is een moderne digitale assistent, die artificial intelligence (AI) gebruikt om je te ondersteunen tijdens vergaderingen. De tool is in maart 2023 gelanceerd en heeft OpenAI’s ChatGPT-4 als basis voor zijn AI-functies. Met Copilot is het mogelijk om snel en makkelijk complexe data-analyses uit te voeren, rapporten te genereren en taken te beheren in Microsoft 365-apps zoals Word, Excel en natuurlijk Teams. De AI-assistent begrijpt context en intentie, waardoor je medewerkers sneller antwoorden krijgen en de productiviteit toeneemt. Ook kan Copilot helpen bij het creëren van content, het optimaliseren van workflows en het verbeteren van samenwerking binnen je team. Echt fijn.

Copilot als virtueel teamlid: hoe gebruik je het?

Copilot is een professionele AI-tool die je in kan zetten als virtueel teamlid tijdens Teams-vergaderingen. Zo worden die een stuk efficiënter en productiever. Copilot kan vergaderingen voorbereiden door agenda’s op te stellen op basis van eerdere gesprekken en documenten. En tijdens de vergadering maakt de slimme AI-assistent aantekeningen, markeert het actiepunten en neemt het de belangrijkste beslissingen op. Handig. Zo kunnen je medewerkers zich volledig concentreren op het gesprek, en missen ze nooit meer belangrijke details. Ook kan de tool realtime vertalingen en transcripties maken. Zo kan je nog makkelijker samenwerken met internationale klanten en relaties. En heb je altijd een gespreksverslag bij de hand. Copilot integreert naadloos met andere Microsoft 365-apps, zodat je makkelijk vergadernotities en taken kan beheren. En slim kan samenwerken met collega’s. Met Microsoft Copilot als je virtuele teamlid worden Teams-vergaderingen niet alleen efficiënter, maar ook meer gestructureerd en overzichtelijk. Dat wil je.

Maak het makkelijker met Copilot.

Microsoft Copilot heeft enorme toegevoegde waarde als virtueel teamlid door vergaderingen gestructureerder, efficiënter en productiever te maken. Copilot automatiseert routinetaken, verbetert samenwerking en zorgt voor nauwkeurige notities en actiepunten. Combineer deze krachtige AI-tool met Teams Phone Mobile, waarmee je makkelijk je mobiele telefonie in Teams integreert, voor een naadloze integratie van communicatie en vergaderbeheer. Zo heb je van een complete oplossing voor bellen en samenwerken die je team helpt om optimaal samen te werken. Thuis, op kantoor of onderweg. Investeer in Microsoft Copilot en ervaar hoe deze slimme tool je dagelijkse werkzaamheden een stuk makkelijker maakt.

inscreen-operator-connect_1800x800

Teams Phone Mobile

Wil je meer weten over de voordelen van Teams Phone Mobile voor je bedrijf? Als 1e toegang krijgen? Of een pilot aanvragen? Kan allemaal.

Lees meer
Beeld: Odido