Technologie

De 10 handigste AI-tools voor ondernemers.

Artificial Intelligence ontwikkelt zich in een razend tempo. Welke tools zijn voor jou als ondernemer interessant? We stelden een lijst met 10 AI-tools samen die het jou, als ondernemer, een stuk makkelijker gaan maken. Kan je er geen genoeg van krijgen? Er is meer: in ons nieuwe e-book ‘AI-tools voor ondernemers’ delen we maar liefst 150 AI-tools waarmee je meer uit je bedrijf kunt halen.

Clock 2 min

Fiber

Koude leadgeneratie levert vaak niet zoveel op. Je mails belanden in de spam van misschien wel goede prospects. Fiber helpt je om de ideale prospect bij elk bedrijf te vinden. Je geeft aan naar wie je ongeveer op zoek bent, en Fiber levert je de juiste personen met contactinformatie. Ook krijg je tips om zo min mogelijk bounces van e-mails te krijgen. Of haakjes waarmee je de mail persoonlijker kan maken en daardoor meer kans hebt dat je mail wordt geopend. Echt handig.  

E-book: AI-tools voor ondernemers.

2024-0111_ODD_E-Book_AI-tools-voor-ondernemers_visuals_Vooraanzicht_1200x627_BM_v1

150 Artificial Intelligence tools om meer uit je bedrijf te halen.

Lees direct
STORI AI

Wat maakt jouw merk uniek? Wat wordt je tone of voice, je tagline en je kleurenpalet? STORI AI ontwikkelt een unieke merkidentiteit op basis van je doelen. Daarbij worden archetypes doelgroepsegmenten en persona’s opgesteld. Met deze simme AI-tool lijkt de inhuur van elk bureau verleden tijd. Fijn.

Capsule

Maak snel en makkelijk professionele video’s voor je bedrijf met Capsule. Echt iedereen kan met deze handige AI-tool werken; ook als je nog nooit eerder video’s bewerkt hebt. Met de motion design-systemen voeg je makkelijk merkelementen toe. Werkt perfect voor content- en marketingteams, door de handige samenwerkopties.

CreativAI

Met de verschillende tools van CreativAI creëer je tot wel 10 keer sneller content. Voor je website, maar ook voor social media en advertising. Denk aan meta descriptions, hashtags en copy voor je advertenties. Heb je even helemaal geen inspiratie? Gebruik dan een van de brainstorming tools van CreativAI. 

AI:JD:

In deze krappe arbeidsmarkt wil je dat je vacature (JD, oftewel job description) opvalt. AI:JD: doet dat voor je. Hoef je ze zelf alleen nog maar te finetunen om ze perfect bij je bedrijf te laten passen.

Rely.io

Maak development simpeler met Rely. Een portaal met een AI-assistent waarmee je kan praten. Het brengt je hele software-ecosysteem in kaart en herkent verbeterpunten en andere problemen binnen je software. Kan je die meteen oplossen, voordat het de prestaties van je bedrijf vermindert.

Softr

Bouw snel en gemakkelijk apps op maat voor je bedrijf, zonder te coderen. Denk aan klantportalen, interne tools voor je teams en communities. Verbind je databronnen met Softr en breng je data tot leven op desktop, mobiel en tablet. 

Blozum AI

Blozum AI levert een op maat gemaakte AI-chatbot voor je bedrijf en website. Hij leest binnen een paar minuten je hele website, en geeft op basis van data gedreven modellen persoonlijk antwoorden op vragen van al je klanten of bezoekers. Zo verhoog je de verkopen van je product of zorg je voor een verbeterde klantervaring.

Cody AI

Cody AI is een intelligente AI-assistent. Een beetje zoals ChatGPT, maar Cody train je op maat met je eigen bedrijfskennisbank. Geef Cody relevante PowerPoints, bestanden of andere bedrijfsgegevens. En gebruik ‘m daarna als extra medewerker om je team te ondersteunen. Cody beantwoordt vragen over het bedrijf. En helpt ook met creatief werk, problemen oplossen of brainstormen over ideeën.

Taskade

Taskade is een projectmanagement tool. Handig om taken, projecten en notities op 1 plek te managen. Zo blijf je georganiseerd en gefocust. Of je nou in een team werkt of alleen. Bekijk je projecten op verschillende manieren (zoals een lijst of mindmap) en probeer de slimme samenwerkingsfuncties en nieuwe AI-toepassingen uit.

Meer AI-tools

Nog meer AI-inspiratie opdoen en benieuwd naar meer slimme, handige AI-tools die je helpen om nog efficiënter en creatiever te werken? Download ons gratis e-book ‘AI-tools voor ondernemers’.

2024-0111_ODD_E-Book_AI-tools-voor-ondernemers_visuals_Vooraanzicht_1200x627_BM_v1

E-book: AI-tools voor ondernemers.

150 Artificial Intelligence tools om meer uit je bedrijf te halen.

Lees direct
Beeld: Odido