Connectiviteit

Hoe je de connectiviteit van je (thuis)kantoor optimaliseert

Als ondernemer wordt er van je verwacht steeds vaker en sneller te anticiperen op een veranderende klantvraag of leverancier. Je zorgen maken om de internetverbinding is dan het laatste wat je wil. Tijdens de webinar ‘De beste connectiviteit voor je (thuis)kantoor’, die je nu on demand kunt terugkijken, leer je wat er nodig is om de connectiviteit van je organisatie te optimaliseren.

Clock 2 min

Goede connectiviteit is onmisbaar voor je bedrijfscontinuïteit. Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk een werkende internetverbinding is, zeker nu hybride werken de norm wordt. Het is de basis voor contact met (potentiële) klanten en toegang tot al je informatiebronnen. Door de komst van clouddiensten zijn snelle, goede en betrouwbare koppelingen met de cloud essentieel voor je bedrijf. Je data heb je waarschijnlijk al verplaatst naar deze digitale opslagplaats. En de communicatie met (potentiële) klanten verloopt via systemen zoals Microsoft Teams of Google Docs. In dit webinar leer je wat er nodig is om de connectiviteit van je organisatie te optimaliseren. Met trends in digitaal ondernemen, de juiste connectiviteit voor je (thuis)kantoor en hoe glasvezel de basis wordt.

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Lees meer
Onmisbaar voor je bedrijfscontinuïteit

Videobellen, werken in de cloud en online zakendoen vereisen een internetverbinding die dit moeiteloos faciliteert. In deze webinar wordt je bedrijf in 30 minuten klaargestoomd voor de digitale toekomst en leer je hoe je de beste connectiviteit voor je (thuis)kantoor inricht.  Welke technologische ontwikkelingen worden relevant voor digitaal ondernemen? Hoe werken we efficiënt in de cloud? Maar ook: welke mogelijkheden biedt Internet of Things en wat heb je hiervoor nodig? Want met netwerkproblemen of hardware die niet werkt, is het lastig je zakelijke ambities waar te maken.

Connectiviteit op kantoor: dat moet gewoon goed werken!

Spreker Jeroen de Kok is Portfolio Marketeer Vast Internet voor ondernemers bij Odido. Jeroen was 12 jaar werkzaam in verschillende commerciële- en marketingfuncties binnen de energiebranche. Met zijn commerciële drive was hij succesvol in de digitalisering en transitie van (online) dienstverlening en customer journeys. Nu richt hij zich op Vast Internet voor ondernemers bij Odido.

Niels van der Tang is Manager Connectivity Products bij Odido en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van connectiviteit en communicatie. Samen met zijn Product Teams onderzoekt hij de behoefte van bedrijven en vertaalt deze naar oplossingen in het Odido Product Portfolio. Niels heeft een goed beeld van alle technische ontwikkelingen rondom digitaal ondernemen. In 30 minuten stomen deze topsprekers je bedrijf klaar voor de digitale toekomst.

Glasvezel wordt de basis

Hoe ziet de uitrol van glasvezel eruit? Het gaat ineens heel hard met de aanleg van glasvezel in Nederland. Als alle plannen doorgaan, kan heel Nederland al voor 2030 op glasvezel worden aangesloten, zo verwacht toezichthouder ACM. Waar er in 2019 nog ongeveer honderdtachtigduizend huishoudens op glasvezel werden aangesloten, is dat aantal in 2020 gestegen tot ongeveer vijfhonderdduizend. Niet zo gek, want met internet over glasvezel krijg je kwalitatief de beste, snelste en betrouwbaarste oplossing voor internet in je bedrijf. Het is de fundering voor nieuwe digitale diensten, en daardoor onmisbaar voor je bedrijf. Van der Tang en de Kok praten je bij over de nieuwste ontwikkelingen.

Keuzehulp zakelijk internet

Vind je het lastig om als ondernemer te bepalen welk zakelijk internetpakket je nu nodig hebt? Wees gerust, je bent niet de enige. Vandaar dat we een hele handige tool voor je ontwikkeld hebben: de Keuzehulp Zakelijk Internet. Met deze slimme tool, weet je binnen een paar klikken precies wat voor een zakelijk internet abonnement je bedrijf nodig hebt. Handig toch?

Leer alles over de beste connectiviteit op kantoor voor jou en je collega’s

Lees meer over de oplossingen voor zakelijk internet en bellen, ook voor zpp’ers. Benieuwd hoe snel jouw internet op dit moment is? Check dan onze zakelijke speedtest.

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Foto: Shutterstock