Telefoons

Samsung Galaxy Unpacked 2023: wat kunnen we verwachten?

Op 1 februari is het zover: dan organiseert Samsung weer haar jaarlijkse Unpacked event. Tijdens deze evenementen kondigt de Koreaanse tech gigant nieuwe flagships aan. Hou je van gadgets? Dan mag je deze livestreams niet missen. Waar Samsung op 1 februari mee komt is nog niet bekend. Maar we zetten de Unpacked events van de afgelopen jaren voor je op een rij. Leuk toch? En misschien voorspellen we zo alvast wat ons dit jaar te wachten staat.

Clock < 1 min

Samsung Galaxy Unpacked 2020.

Op 11 februari 2020, vlak voordat corona wereldwijd uitbrak, was het Samsung Galaxy Unpacked 2020 event. In een zaal vol gadget fanaten, presenteerde Samsung de gloednieuwe Galaxy S20 en Z Flip. Bekijk hier hoe dat eraan toe ging:

Samsung Galaxy Unpacked 2021.

Het Galaxy Unpacked event van 2021 was anders dan al haar voorgangers. Waar de Unpacked events altijd tot aan de nok toe gevuld waren met enthousiaste Samsung fans, was deze editie van Unpacked door de coronacrisis helemaal online– zonder bezoekers dus. Tijdens het event presenteerde Samsung de Galaxy S21 serie. Bekijk hier de hoogtepunten van dit event:

Samsung Galaxy Unpacked 2022.

Het Unpacked event van 2022 was groots te noemen. Op 9 februari 2022 kondigde het bedrijf niet alleen de Galaxy S22 aan, ook de Galaxy Tab S8 en de Galaxy Watch 4 werden voor het eerst getoond. Bekijk hier de speciale show die wereldwijd door veel mensen bekeken werd:

Samsung Galaxy Unpacked 2023.

Op 1 februari 2023 zie je weer de nieuwste gadgets van Samsung. Wat het Koreaanse merk dan presenteert, blijft voorlopig nog geheim. Maar op verschillende tech blogs wordt er al flink over gepraat. De belangrijkste geruchten hebben we voor je op een rijtje gezet. En daar zitten interessante ontwikkelingen tussen. Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje.

Beeld: Samsung