Connectiviteit

Op vakantie buiten Europa? Zo hou je je datakosten laag.

Binnen Europa betaal niet meer voor roaming. Maar buiten de EU wel. Met de nieuwe Internet Op Reis databundels krijg je dubbele data. Kan je ook tijdens je vakantie gewoon internetten.

Clock 2 min

Ga je deze zomer op vakantie binnen de EU? Dan betaal je geen hoge roamingkosten meer. Met een Odido Unlimited abonnement krijg je binnen Europa 10 GB data per maand. Buiten Europa is het een ander verhaal. Daar liggen de netwerkkosten een stuk hoger. Toch hebben we ook goed nieuws voor iedereen die deze zomer buiten de EU op vakantie gaat: met onze Internet Op Reis databundels voor in het buitenland krijg je nu dubbele data. 

Ons Internet Op Reis aanbod bestaat uit verschillende databundels voor in het buitenland. Het maakt niet uit of je voor werk reist of op vakantie gaat. Koop bijvoorbeeld een databundel van 35 MB als je maar 1 dag weg bent en alleen wil kunnen appen. Ga je 2 weken weg en wil je onbeperkt internetten? Kies dan een grotere bundel van 1000 MB. 

Dubbele data.

Goed nieuws: alle Internet Op Reis bundels zijn verdubbeld in data. Terwijl de prijs gelijk blijft. Een bundel van 250 MB voor 7 dagen in de Verenigde Staten kostte eerst 14,95. Nu krijg je voor dezelfde prijs een databundel van 500 MB. Onze kleine bundels worden ook een stuk groter. Zo gaan de bundels van 35 MB en 30 MB in zone 1 en 2 allemaal naar 100 MB. Welke landen in welke zones vallen, lees je op onze website.

Tisha van Lammeren is directeur consumer marketing bij Odido. Volgens haar is de verdubbeling van de databundels buiten Europa een logische stap. Ons dataverbruik is de afgelopen jaren onbewust toegenomen. We versturen ook op vakantie of zakenreis steeds vaker foto’s naar huis. En die zijn ook van steeds hogere kwaliteit waardoor het meer data kost. Met onze nieuwe Internet Op Reis bundels hoef je je geen zorgen meer te maken over de roamingkosten achteraf. 

Zo werkt het.

 Als je deze zomer aankomt op je vakantiebestemming krijg je meteen een sms’je van Odido. Daarin staat een link naar de verschillende bundels. Kies de bundel die het beste bij je past. Daarna kan je meteen online om je taxi te boeken of hotel op te zoeken. Je krijgt ook een berichtje als je op 80% of 100% van je Internet Op Reis bundel zit. Word je bij thuiskomst nooit meer verrast door onverwachte kosten. Wel zo fijn. 

Wil je Travel & Surf direct bestellen? Kijk dan op deze pagina.

Beeld: Shutterstock