Connectiviteit

Geen vast internet? Met de 5G-router van OPPO ben je overal verbonden.

Soms ben je als ondernemer op plekken waar je geen verbinding met het internet kan maken. Denk aan een pop-up store of gebieden waar geen vast internet is. Gelukkig is hier sinds kort een handig apparaat voor: de 5G-router van OPPO. In dit artikel lees je meer over dit apparaat.

Clock 2 min

In Nederland zijn er verschillende gebieden waar geen vast internet mogelijk is. Dit zijn hele afgelegen plekken waar geen (internet)kabels in de grond liggen. Gelukkig hebben bedrijven in deze gebieden wel een mobiel netwerk. En met 5G en de nieuwe 5G-router van OPPO, kunnen ze nu ook snel mobiel internet gebruiken.

Pop-up internet.

Een pop-up store is een andere plek waar niet altijd een goede vaste internetverbinding mogelijk is. Deze tijdelijke winkels zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Of het nu gaat om de promotie van een nieuwe telefoon of het verkopen van grote partijen tweedehandskleding; pop-up stores schieten als paddenstoelen uit de grond. Om pinbetalingen te ontvangen, voorraden (live) bij te werken en om de communicatie met zowel klanten als het hoofdkantoor zo goed mogelijk te onderhouden is een goede internetverbinding noodzakelijk. De OPPO 5G CPE T1a router is een perfecte oplossing.

Supersnel 5G-internet.

Het 5G-netwerk is in Nederland niet meer weg te denken. Je telefoon verbinden met dit supersnelle netwerk wordt steeds meer de standaard. Met OPPO’s nieuwe 5G-router heb je nu in omgevingen met 5G-dekking niet alleen op je mobiel, maar ook op kantoor of in je pop-up store toegang tot supersnel draadloos internet. OPPO’s router zet het 5G-signaal om in een supersnel wifi 6 signaal. Deze draadloze techniek zorgt niet alleen voor nog snellere verbindingen, maar ook voor meer capaciteit. Zo kan je meerdere apparaten verbinden met de 5G-router van OPPO. Wifi 6 werkt op een hoge en een lage frequentie, waardoor je overal in je kantoor goedwerkend internet met hele hoge draadloze upload- en downloadsnelheden hebt.

Altijd de beste verbinding.

Om te zorgen voor de beste verbinding, heeft OPPO de O-Reserve-technologie ontwikkeld. Door het slimme algoritme van O-Reserve kiest de router van de 8 antennes die het apparaat kent, altijd de beste 4 om voor verbinding te zorgen. Zo heb je als gebruiker niet alleen het beste, maar ook het meest stabiele 5G-internet. De router heeft een WAN/LAN-poort en een poort voor gigabit LAN-verbindingen. Ook kan het live problemen herkennen en zelf automatisch problemen oplossen. Je hoeft niet meer elke keer de router opnieuw op te starten als je netwerkproblemen hebt.

Heel fijn in gebruik.

Op dit moment heeft Even Wifi een unieke aanbieding op de OPPO 5G-router met simkaart van Odido. De installatie van de router is supersimpel. Sluit de router aan op een stroompoort, voer de simkaart in, maak verbinding en je nieuwe 5G-router is klaar voor gebruik. In de gebruiksvriendelijke beheerderspagina van je router stel je zaken zoals je netwerknaam, wachtwoord en poort-forwarding makkelijk zelf in. Waar wacht je nog op?

Beeld: OPPO