Telefoons

Samsung Galaxy S23 combineert geavanceerde cameratechnologie met duurzaam design.

Tijdens een spectaculair Galaxy Unpacked event kondigde Samsung de Galaxy S23 serie aan. Vóór het event speculeerden verschillende blogs al over dit toestel: krijgt het een 200MP camera? Een Snapdragon-processor? En krijgt de Ultra weer een 5.000 mAh accu onder de motorkap? Lees snel verder om erachter te komen waarom de Galaxy S23 dé telefoon voor ondernemers is.

Clock 4 min

Het nieuwe paradepaardje van Samsung wordt voor veel ondernemers een gewilde telefoon. Want met de geavanceerde camera kan je al je creativiteit kwijt. Bijvoorbeeld door professionele Nightography-video’s op te nemen met kunstmatige intelligentie. Daarnaast zorgt Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy voor een geweldige gebruikservaring. Ook heeft de Galaxy S23 Ultra een ingebouwde S Pen. Hiermee maak je heel handig notities en nog veel meer. Al deze innovaties van de Galaxy S23 zitten verpakt in een opvallend design, met meer gerecyclede materialen dan alle eerdere Samsung Galaxy telefoons.

Koop nu de Samsung Galaxy S23 series

Samsung Galaxy S23-cta

Benieuwd naar de Samsung Galaxy S23? Check dan hier alle details.

Bestel nu
Samsung Galaxy S23: camera.

De Galaxy S23 Ultra maakt het voor iedere ondernemer makkelijker om professionele foto’s en video’s te maken. De verbeterde Nightography-mogelijkheden optimaliseren foto’s en video’s in allerlei omstandigheden. Een concert filmen, een foto nemen in het aquarium of een groepsfoto maken van collega’s tijdens een teamuitje – je foto’s en video’s zijn scherper dan ooit. Maar daarnaast is de camera ook op heel veel andere vlakken verbeterd:

  • AI: bij weinig licht kan visuele ruis een foto verpesten. Maar dat wordt gecorrigeerd door een nieuw AI-gestuurd algoritme voor beeldsignaalverwerking (ISP) dat details en kleurtinten verbetert.
  • 200MP camera: de Galaxy S23 Ultra heeft een nieuwe 200MP Adaptive Pixel-sensor, die de mooiste momenten ongelooflijk precies vastlegt. Deze sensor gebruikt pixel binning, waarbij het meerdere pixels tot 1 pixel combineert. Zo krijg je meerdere niveaus van beeldverwerking in hoge resolutie tegelijkertijd.
  • 60fps: voor onze dagelijkse communicatie zijn selfiecamera’s belangrijker dan ooit geworden. Daarom heeft Samsung de Galaxy S23 een snelle autofocus en een Super HDR-selfiecamera meegegeven. In plaats van 30fps schiet deze telefoon nu 60fps, voor betere foto’s en video’s met de camera aan de voorzijde.
  • Expert RAW-app: voor ondernemers die nog creatiever willen zijn met hun fotografie, heeft de Galaxy S-reeks een paar functionaliteiten die elke fotografie-ervaring uniek maken. Met de Expert RAW-app, die alleen de Samsung Galaxy heeft, kunnen foto’s in RAW en JPEG op DSLR-wijze worden gemaakt en bewerkt.
  • Optische beeldstabilisator: bij slecht licht of in situaties die normaal gesproken een onscherp beeld zouden geven, zijn video’s die je met de Ultra maakt stabiel door de verdubbelde optische beeldstabilisator (OIS)-hoeken in alle richtingen.
  • 8K video’s: video’s krijgen een filmisch effect met verbeterde 8K-video met 30 frames per seconde en een bredere hoek.
  • Objectgebaseerde AI: geavanceerde, objectgebaseerde AI analyseert elk detail in het beeld, zelfs tot de kleinste gezichtskenmerken als haar en ogen, om personen tot in de puntjes weer te geven.
  • 360 Audio Recording: voor een nog betere video-ervaring creëert de nieuwe 360 Audio Recording-functionaliteit een multidimensionaal geluid op de Galaxy Buds2 Pro.

Galaxy S23: display.

Het uitgebreide 6,8-inch edge scherm van de Galaxy S23 Ultra heeft een kleinere ronding voor een groter en vlakker scherm en de beste visuele ervaring. Met de unieke Enhanced comfort-functionaliteit kan je kleurtonen en contrastniveaus aanpassen, zodat je ’s avonds minder vermoeide ogen krijgt van je scherm. Vision booster past zich nu aan op 4 verschillende lichtniveaus in plaats van 2, om helderheid en schittering bij daglicht tegen te gaan.

Galaxy S23: accu en processor.

Met het Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform voor Galaxy kan je ongelooflijk veel. En de efficiënte 5.000mAh-accu van de Galaxy S23 Ultra verlengt de accuduur met meer dan 20% ten opzichte van de S22. De grafische prestaties van de Galaxy S23 Ultra zijn 40% sneller en ook de AI-prestaties zijn met 40% geoptimaliseerd voor de beste balans tussen fotografie, filmen en low-latency gaming. De Galaxy S23 Ultra ondersteunt ook real-time ray tracing voor de ultieme mobiele game-ervaring. Scènes worden realistischer gerenderd, door technologie die elke lichtstraal simuleert. En met Samsungs Galaxy’s grotere vapor cooling chamber hou je eindeloze gamingmarathons.

Galaxy S23: beveiliging en privacy.

Veiligheid en privacy vormen de basis van de Galaxy S23 reeks. Elke telefoon heeft Samsung Knox beveiliging, die meer overheids- en sectorcertificaten heeft gekregen dan welke telefoon of welk platform of systeem dan ook. Het Security and Privacy Dashboard op Samsung Galaxy geeft compleet inzicht in wie toegang heeft tot je gegevens en hoe die worden gebruikt. In 1 oogopslag zie je of je persoonlijke gegevens in gevaar zijn en je krijgt makkelijke aanwijzingen om instellingen aan te passen voor een veiligere omgeving. Je bepaalt ook precies welke applicaties en programma’s toegang krijgen tot je gegevens en hoe ze die mogen gebruiken.

Het systeem Knox Vault werd voor het eerst geïntroduceerd op de Galaxy S21. Het geeft een extra beveiligingslaag voor gevoelige informatie op de Galaxy S23. Dat doet hij door door de gevoelige informatie te isoleren van de rest van de telefoon en van het besturingssysteem.

Galaxy S23: duurzaam design.

De Galaxy S23 wordt gemaakt met nog meer gerecyclede materialen dan de Galaxy S22 reeks, waaronder gerecycled aluminium, gerecycled glas en gerecycled plastic afkomstig van afgedankte visnetten, watervaten en PET-flessen. De nieuwe S-serie is ook de 1e die Gorilla Glass 8 introduceert, met een verbeterde levensduur voor langdurig gebruik en gemaakt met gemiddeld 22% aan gerecycled materiaal. Ook wordt elke Galaxy S23 telefoon geleverd in een nieuw ontworpen verpakking van 100% gerecycled papier. Met de Galaxy S23 serie zet Samsung Galaxy zich in om de impact op het milieu te verminderen, zonder in te leveren op kwaliteit en design. De Galaxy S23 serie is UL ECOLOGO®-gecertificeerd – een certificaat dat producten krijgen die minder milieubelastend zijn.

Galaxy S23: AR-experience

Om je kennis te laten maken met dit toestel, creëerden we bij Odido een bijzondere AR-experience. Zo ervaar je op een unieke manier de belangrijkste functionaliteiten van de telefoon. De Samsung Galaxy S23 augmented reality experience vind je gewoon op je browser. Je hoeft hier geen app voor te downloaden. De ervaring laat op innovatieve wijze alle bijzonderheden zien die de Galaxy S23-serie heeft. Benieuwd naar deze unieke ervaring? Het enige wat je hoeft doen is op deze link van de AR-experience te klikken. Lees je dit artikel op een desktop? Dan kan je met je telefoon deze QR-code scannen:

D_2023-0012_TMO_Visuals-Samsung-Galaxy-AR_social_founders_1800x800_NS_QR4_lr

Samsung Galaxy S23-cta

Samsung Galaxy S23

Benieuwd naar de Samsung Galaxy S23? Check dan hier alle details.

Bestel nu
Beeld: Samsung