Telefoons

Samsung Galaxy S23 combineert geavanceerde cameratechnologie met duurzaam design

Zojuist is tijdens een spectaculair Galaxy Unpacked event de Samsung Galaxy S23 serie aangekondigd. Voorafgaand aan dit event werd er op de diverse blogs al druk over gespeculeerd: krijgt dit toestel een 200MP camera? Beschikt het toestel over een Snapdragon processor? En krijgt de Ultra weer een 5.000 mAh accu onder de motorkap? Lees snel verder om erachter te komen waarom de Galaxy S23 het toestel voor ondernemers is!

Clock 4 min
Het nieuwe paradepaardje van Samsung gaat voor veel ondernemers een gewillig item worden. Want de geavanceerde camera biedt je de vrijheid om je creativiteit te ontdekken. Bijvoorbeeld door professionele Nightography-video’s op te nemen met kunstmatige intelligentie. Daarnaast zorgt Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy voor een premium gebruikservaring. Bovendien is de Galaxy S23 Ultra  uitgerust met een ingebouwde S Pen. Hiermee ben je verzekerd van een hogere productiviteit, makkelijke notities en nog veel meer. Al deze innovaties van de Galaxy S23 zijn gehuisvest in een opvallend design, met meer gerecyclede materialen dan alle voorgaande Samsung Galaxy-smartphones.

Koop nu de Samsung Galaxy S23 series

Samsung Galaxy S23-cta

Benieuwd naar de Samsung Galaxy S23? Check dan hier alle details.

BESTEL NU
Samsung Galaxy S23: camera

De Galaxy S23 Ultra maakt het voor iedere ondernemer gemakkelijker om professionele beelden vast te leggen. De verbeterde Nightography-mogelijkheden optimaliseren foto’s en video’s in de meest uiteenlopende omstandigheden. Een concert filmen, een selfie nemen in het aquarium of een groepsfoto maken van collega’s tijdens een teamuitje – je foto’s en video’s zijn scherper dan ooit. Maar daarnaast is de camera ook op heel veel andere vlakken verbeterd:
  • AI: Bij weinig licht kan visuele ruis een foto verpesten. Maar dat wordt gecorrigeerd door een nieuw AI-gestuurd algoritme voor beeldsignaalverwerking (ISP) dat details en kleurtinten verbetert.
  • 200MP camera: De Galaxy S23 Ultra beschikt over een nieuwe 200MP Adaptive Pixel-sensor, die de mooiste momenten met ongelooflijke precisie vastlegt. Deze sensor maakt gebruik van pixel binning voor meerdere niveaus van beeldverwerking in hoge resolutie tegelijkertijd.
  • 60fps: Voor onze dagelijkse communicatie zijn selfiecamera’s belangrijker dan ooit geworden. Daarom heeft Samsung de Galaxy S23 een snelle autofocus en een Super HDR-selfiecamera meegegeven. In plaats van 30fps schiet dit toestel nu 60fps, voor zichtbaar betere foto’s en video’s met de camera aan de voorzijde.
  • Expert RAW-app: Voor ondernemers die nog meer creatieve mogelijkheden willen, biedt de Galaxy S-reeks een aantal tools die elke fotografie-ervaring uniek maken. Met de Expert RAW-app, die alleen beschikbaar is op Samsung Galaxy, kunnen foto’s in RAW en JPEG op DSLR-wijze worden gemaakt en bewerkt.
  • Optische beeldstabilisator: Bij slecht licht of in situaties die normaal gesproken een onscherp beeld zouden opleveren, zijn video’s die je met de Ultra maakt stabiel door de verdubbelde optische beeldstabilisator (OIS)-hoeken in alle richtingen.
  • 8K video’s: Video’s krijgen een filmisch effect met verbeterde 8K-video met 30 frames per seconde en een bredere hoek.
  • Objectgebaseerde AI: Geavanceerde, objectgebaseerde AI analyseert elk detail in het beeld, zelfs tot de kleinste gezichtskenmerken als haar en ogen, om dynamische kenmerken van personen zorgvuldig weer te geven.
  • 360 Audio Recording: Voor een nog betere video-ervaring creëert de nieuwe 360 Audio Recording-functionaliteit een multidimensionaal geluid op de Galaxy Buds2 Pro.

Galaxy S23: display

Het uitgebreide 6,8-inch edge display van de Galaxy S23 Ultra heeft een kleinere ronding voor een groter en vlakker scherm en de beste visuele ervaring. Met de unieke Enhanced comfort-functionaliteit kun je kleurtonen en contrastniveaus aanpassen, zodat je ’s avonds minder vermoeide ogen krijgt van je scherm. Vision booster past zich nu aan op vier verschillende lichtniveaus, in plaats van twee, om helderheid en schittering bij daglicht tegen te gaan.

Galaxy S23: accu en processor

Het Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform voor Galaxy maakt ongekende prestaties mogelijk, terwijl de efficiënte 5.000mAh-accu van de Galaxy S23 Ultra de accuduur met meer dan 20% ten opzicht van de S22 verlengt. De grafische prestaties van de Galaxy S23 Ultra zijn 40% sneller en ook de AI-prestaties zijn met 40% geoptimaliseerd voor de beste balans tussen fotografie, filmen en low-latency gaming. De Galaxy S23 Ultra ondersteunt bovendien real-time ray tracing voor de ultieme mobiele game-ervaring. Je zult merken dat scènes realistischer worden gerenderd, dankzij technologie die elke lichtstraal simuleert. Bovendien zorgt Samsungs Galaxy’s grotere vapor cooling chamber, nu aanwezig op elk model in de Galaxy S23-reeks, voor ononderbroken gamingmarathons.

Galaxy S23: beveiliging en privacy

Veiligheid en privacy vormen de basis van de Galaxy S23-reeks. Elke smartphone wordt geleverd met Samsungs end-to-end Samsung Knox-beveiliging, die meer overheids- en sectorcertificaten heeft ontvangen dan welk mobiel toestel, platform of systeem dan ook. Het Security and Privacy Dashboard op Samsung Galaxy geeft compleet inzicht in wie toegang heeft tot je gegevens en hoe deze worden gebruikt. In een oogopslag zie je of je persoonlijke gegevens in gevaar zijn en je krijgt eenvoudige aanwijzingen om instellingen te wijzigen voor een veiligere omgeving. Je kunt bovendien precies bepalen welke applicaties en programma’s toegang krijgen tot je gegevens en hoe deze gebruikt mogen worden. Knox Vault, een systeem dat voor het eerst werd geïntroduceerd op de Galaxy S21, biedt een extra beveiligingslaag voor gevoelige informatie op de Galaxy S23, door deze te isoleren van de rest van het toestel, inclusief het besturingssysteem.

Galaxy S23: duurzaam design

De Galaxy S23 wordt geproduceerd met nog meer gerecyclede materialen dan de Galaxy S22 reeks, waaronder gerecycled aluminium, gerecycled glas en gerecycled plastic afkomstig van afgedankte visnetten, watervaten en PET-flessen. De nieuwe S-serie is tevens de eerste die Gorilla Glass 8 introduceert, met een verbeterde levensduur voor langdurig gebruik en gemaakt met gemiddeld 22% aan gerecycled materiaal. Bovendien wordt elke Galaxy S23 smartphone geleverd in een nieuw ontworpen verpakking van 100% gerecycled papier. Met de Galaxy S23-serie zet Samsung Galaxy zich in om de impact op het milieu te verminderen, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en design. De Galaxy S23-serie is UL ECOLOGO®-gecertificeerd – een certificatie die toegekend wordt aan producten die minder milieubelastend zijn.

Galaxy S23: AR-experience

In het kader van dit nieuwe toestel creëerden we bij Odido een bijzondere AR-experience om op een unieke manier de belangrijkste features van de smartphone te kunnen ervaren. De Samsung Galaxy S23 augmented reality experience is een web-based beleving die je overal kunt ervaren. Je hoeft hier dus geen app voor te downloaden. De ervaring geeft op innovatieve wijze inzicht in allerlei USP’s die de Galaxy S23-serie te bieden heeft. Benieuwd naar deze unieke ervaring? Het enige wat je hoeft doen is op deze link van de AR-experience te klikken. Lees je dit artikel op een desktop? Dan kun je met je smartphone onderstaande QR-code scannen:
D_2023-0012_TMO_Visuals-Samsung-Galaxy-AR_social_founders_1800x800_NS_QR4_lr
Samsung Galaxy S23-cta

Samsung Galaxy S23

Benieuwd naar de Samsung Galaxy S23? Check dan hier alle details.

BESTEL NU
Beeld: Samsung