Telefoons

Dit is de Samsung Galaxy S21 Series 5G.

Samsung is 1 van de grootste telefoonfabrikanten ter wereld. Onlangs lanceerde het merk de Samsung Galaxy S21 Series 5G. Business Blog dook in het nieuwste model van de Koreaanse techgigant. Is dit dé nieuwe telefoon voor ondernemers?

Clock 3 min

Aanbiedingen voor ondernemers.

odido business

Altijd op zoek naar de beste deals voor jouw onderneming? Check dan snel onze aanbiedingen.

BESTEL NU
De telefoon combineert het meest geavanceerde professionele camerasysteem met het helderste en slimste scherm op een Galaxy ooit. En ook met je productiviteit en creativiteit zit het goed, want de populaire S Pen debuteert in de Galaxy S21 Ultra 5G. De Galaxy S-Serie bestaat uit de Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G en de Galaxy S21 Ultra 5G.

Gewaagde nieuwe stijl.

De Galaxy S21 5G is er voor mensen die een licht ontwerp met een 6,2-inch scherm willen. De Galaxy S21+ 5G heeft een 6,7-inch scherm met een grotere batterij. Fijn voor mensen die veel gamen of series kijken. Het model komt voor het eerst met een nieuwe Contour Cut Camera-behuizing die wegvalt in het metalen frame. Elke telefoon heeft een luxe, matte afwerking. De telefoon heeft een slim, dynamisch amoled 2X Infinity O scherm met 120Hz verversingssnelheid. De nieuwe functie Eye Comfort Shield zorgt ervoor dat het scherm prettig is voor je ogen. Een blauwlichtfilter het scherm automatisch aan.

Camera van de Samsung Galaxy S21 5G.

Met de Samsung Galaxy S21 5G maak je de mooiste foto’s en video’s. Deze camerafuncties springen eruit:

  • 8K Video Snap: met 8K Video Snap maak je heldere video’s in hoge resolutie (33 MP).
  • Super Steady: met deze functie zijn je opnames altijd vloeiend en strak met een verbeterde 60fps.
  • Director View: zet de camera’s aan de voor- en achterkant tegelijk aan om alles vast te leggen. En/of wissel tussen de verschillende lenzen.
  • Live Thumbnails: voor een preview, om de hoek te wijzigen, of om in of uit te zoomen.
  • Multiple mic recording: samen met de Galaxy Buds Pro leg je tijdens je opnames omgevingsgeluiden en stemmen vast. Zet de Galaxy S21 5G in Pro Video Mode op een driepoot en gebruik de Galaxy Buds Pro om je stem en andere geluiden op te nemen.
  • Single Take: met AI leg je tot 14 stilstaande en bewegende beelden met 1 klik vast. Met Highlight Video en Dynamic Slow-Mo geef je extra aandacht aan de hoogtepunten.

Business Blog-Galaxy+S21_violet_pink_gray_white-web3

De professionele camera van de Galaxy S21 5G en S21+ 5G met AI heeft 3 lenzen. Het geavanceerde camerasysteem zorgt ervoor dat je altijd het beste shot maakt. Portrait Mode laat het onderwerp loskomen van de achtergrond en geeft opties voor virtuele studioverlichting en achtergrondeffecten. Dit werkt ook voor selfies. Met Space Zoom maak je ook op grote afstand heldere en stabiele beelden, terwijl Zoom Lock de invloed van trillende handen onderdrukt. Met 30x zoom blijft je doel centraal in beeld. Met de verbeterde processor maak je ook in het donker heldere beelden. Handig tijdens zonsondergang.

Verbinding en prestaties.

De Samsung Galaxy S21 5G en de Samsung Galaxy S21+ 5G verbinden perfect met het Galaxy-ecosysteem en hebben de nieuwste en meest geavanceerde telefoonchips. Zorgt voor een hogere snelheid, energie-efficiëntie en een betere ondersteuning van 5G en AI op de telefoon. Op je telefoon heb je alles wat je nodig hebt om foto’s te maken, 8K-video’s op te nemen en ongestoord te gamen.

Het beschermen van gevoelige informatie is belangrijker dan ooit. De Galaxy S21 serie 5G is beveiligd met Samsung Knox Vault, het eigen beveiligingsplatform van Samsung op chipsetniveau (SoC). Met het toevoegen van fraudebestendig beveiligd geheugen aan de beveiligde processor, maakt Samsung Knox Vault de Galaxy S21 5G heel goed beveiligd.

De Galaxy S21 5G komt ook met een nieuwe functie om je privacy te beschermen. Je kan de locatiegegevens van je foto’s verwijderen voordat je ze deelt. Met de functie Private Share bepaal jij wie toegang krijgt tot de content die je verzendt en hoelang die beschikbaar blijft.

De Galaxy S21 5G is gemaakt om samen met andere Galaxy-apparaten te gebruiken. Met SmartThings Find vind je andere apparaten makkelijk terug. Ook als ze offline zijn. Met de Samsung Galaxy SmartTag Bluetooth locator vind je spullen terug die niet verbonden zijn.

Galaxy S21 Ultra 5G: S Pen.

De S Pen debuteert op de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G in de Galaxy S-serie met de technologie van Wacom. Van schetsen en aantekeningen maken tot het bewerken van foto’s en ondertekenen van documenten. De S Pen heeft zijn waarde al laten zien op de Galaxy Note en Galaxy Tab. Nu is de populaire pen er ook in de S-serie. Maakt het gebruik van de Galaxy S21 Ultra 5G nóg comfortabeler. De S Pen is los verkrijgbaar in een speciaal hoesje. Je kan ook je S Pen van een Galaxy Note of Galaxy Tab gebruiken.

Is een telefoon uit de Galaxy S21 Series 5G iets voor je?

De nieuwe Samsung Galaxy S21 is op dit moment de meest geavanceerde Samsung telefoon die er is. Benieuwd naar alle functies? Lees dan snel verder.

odido business

Aanbiedingen voor ondernemers.

Altijd op zoek naar de beste deals voor jouw onderneming? Check dan snel onze aanbiedingen.

BESTEL NU
Beeld: Samsung