Telefoons

Google Pixel: we hebben ‘m.

De laatste weken liet Google al wat informatie los over de nieuwe Google Pixel. Meteen daarna vroegen mensen zich af of de telefoon ook naar Nederland zou komen. We zijn blij om te zeggen dat dit het geval is. Je bestelt de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro bij Odido.

Clock 2 min

Eindelijk is het zover; de Google Pixel 7 en de Pixel 7 Pro zijn officieel in Nederland. En Odido speelt daar een belangrijke rol in. Hoe? Lees snel verder.

De nieuwste Google Pixel

Founders_Visual_Google_Pixel_Pre-Order_2_1800x800_cta

Ben je op zoek naar de nieuwste Google Pixel? Ontdek ze hier…

Bestel nu
Vooroplopen

‘We zijn trots op deze samenwerking met Google en vinden het fantastisch dat we de Google Pixel 7 en de Pixel 7 Pro tot nu toe als eerste en enige provider aanbieden’, zegt Onno Rip, vice president consumer sales & terminals bij Odido. ‘Odido vindt het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot wat de technologie kan. We lopen altijd voorop. Zo kunnen we bestaande en nieuwe klanten de nieuwste en beste telefoons aanbieden. Samen met ons mobiele netwerk, dat bekend staat als 1 van de beste netwerken in de wereld, biedt dit een hele fijne ervaring voor gebruikers.’

Google x Odido

Google zag in Odido een betrouwbare partner voor de lancering van de nieuwe Google Pixel 7. “We zijn blij dat we Pixel eindelijk naar Nederland kunnen brengen met de lancering van de nieuwe Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Het is fantastisch dat we dat doen in samenwerking met Odido Nederland, één van ’s werelds beste mobiele netwerken”, zegt Michiel van Eldik, Vice President, Devices & Partnerships EMEA bij Google. “Zonder hun steun was deze lancering niet mogelijk geweest. Google biedt in Nederland nu een uitgebreid portfolio van apparaten die zowel thuis als onderweg behulpzaam zijn dankzij onze innovaties op het gebied van hardware, software en kunstmatige intelligentie.”

Augmented Reality

Speciaal voor de komst van de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro heeft Odido samen met Google een Augmented Reality ervaring ontworpen. Via de link en/of de QR-code hieronder krijg je makkelijk toegang tot deze digitale wereld van de Google Pixel. De unieke AR-experience laat je de Google Pixel op een hele andere manier beleven. Je wordt meegenomen in een andere wereld waarin je de indrukwekkende functies van de telefoons interactief kan bekijken. En dat allemaal vanuit je woonkamer.

google_pixel_ar_experience_qr-2

Hoe je de Google Pixel 7 kan bestellen.

Liefhebbers kunnen de Google Pixel 7 en de Google Pixel 7 Pro meteen online bestellen. Vanaf donderdag 13 oktober kan je de telefoons ook in de Odido Shop kopen. Je bestelling afhalen kan hier ook. De nieuwe Odido Shop aan de Lijnbaan in Rotterdam heeft donderdag 13 oktober een speciale actie. De winkel opent om 10 uur. De eerste kopers krijgen een aantal Google Nest producten. ‘Voor de echte liefhebbers genoeg redenen om langs te komen en de Google Pixel 7 of Pixel 7 Pro t kopen’, zegt Onno. ‘We maken er een extra feestelijke dag van.’

Meer weten? Bekijk de Google Pixel 7 nu.

Benieuwd naar het nieuwe model? Snappen we. Ga snel naar de Google Pixel 7 of de Google Pixel 7 Pro om erachter te komen of deze nieuwe telefoon iets voor je bedrijf is. Bestel je de Google Pixel 7 tussen 6 en 23 oktober 2022? Dan krijg je de Google Pixel Buds A-series ter waarde van € 99. Neem je de Google Pixel 7 Pro, dan krijg je de Google Pixel Buds Pro ter waarde van € 199.

Founders_Visual_Google_Pixel_Pre-Order_2_1800x800_cta

De nieuwste Google Pixel

Ben je op zoek naar de nieuwste Google Pixel? Ontdek ze hier…

Bestel nu
Beeld: Odido