Telefoons

Google Pixel: wij hebben ‘m!

Afgelopen weken lichtte Google al een tipje van de sluier op over de nieuwe Google Pixel. En direct daarna ontstond het nodige digitale rumoer: komt het toestel ook naar Nederland? Met gepaste trots kunnen we je laten weten dat dit inderdaad zo is! Uiteraard bij Odido, en dus ook bij Tele2 zijn de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro te bestellen. Later volgt ook Ben met de Google Pixel 6A.

Clock 3 min

Liefhebbers van Google keken er al langere tijd naar uit. Maar gelukkig is het dan eindelijk zover; de Google Pixel 7 en de Pixel 7 Pro zijn officieel in Nederland gelanceerd. En Odido speelt daar een belangrijke rol in. Hoe? Lees snel verder!

De nieuwste Google Pixel

Founders_Visual_Google_Pixel_Pre-Order_2_1800x800_cta

Ben je op zoek naar de nieuwste Google Pixel? Ontdek ze hier…

BESTEL NU
Voorop lopen

“We zijn trots op deze samenwerking met Google en vinden het fantastisch dat we de Google Pixel 7 en de Pixel 7 Pro voorlopig als eerste en enige provider gaan aanbieden”, zegt Onno Rip, Vice President Consumer Sales & Terminals bij Odido Nederland. “Odido vindt het belangrijk dat iedereen toegang krijgt tot de mogelijkheden die de technologie te bieden heeft. Daarom lopen we altijd voorop, zodat we bestaande en nieuwe klanten de nieuwste en beste smartphones kunnen blijven aanbieden. In combinatie met ons mobiele netwerk, dat bekend staat als één van de best presterende netwerken in de wereld, biedt dit onze klanten een ongekende gebruikservaring.”

Google x Odido

Google zag in Odido een betrouwbare partner voor de lancering van de nieuwe Google Pixel 7. “We zijn blij dat we Pixel eindelijk naar Nederland kunnen brengen met de lancering van de nieuwe Pixel 7 en Pixel 7 Pro. Het is fantastisch dat we dat doen in samenwerking met Odido Nederland, één van ’s werelds beste mobiele netwerken”, zegt Michiel van Eldik, Vice President, Devices & Partnerships EMEA bij Google. “Zonder hun steun was deze lancering niet mogelijk geweest. Google biedt in Nederland nu een uitgebreid portfolio van apparaten die zowel thuis als onderweg behulpzaam zijn dankzij onze innovaties op het gebied van hardware, software en kunstmatige intelligentie.”

Augmented Reality

Speciaal voor de introductie van Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro heeft Odido samen met Google een Augmented Reality experience ontworpen. Via de link en/of de onderstaande QR code krijg je gemakkelijk toegang tot deze digitale wereld van de Google Pixel. De unieke AR-experience laat je de Google Pixel op een hele andere manier beleven. Je wordt meegenomen in een andere wereld waarin je de indrukwekkende features van de toestellen interactief kunt bekijken. En dat allemaal vanuit je eigen woonkamer.

google_pixel_ar_experience_qr

Hoe je de Google Pixel 7 kunt bestellen

Liefhebbers kunnen de Google Pixel 7 en de Google Pixel 7 Pro direct online bestellen. Vanaf donderdag 13 oktober kun je de toestellen ook in de winkel aanschaffen. Bestelde telefoons kunnen hier ook afgehaald worden. De vernieuwde Odido Shop van Nederland aan de Lijnbaan in Rotterdam houdt daarom donderdag 13 oktober een speciale actie. De winkel opent om 10.00 uur de deuren. Voor de eerste klanten zijn er veel mooie extra’s en Google-accessoires. Zo geeft Odido aan de eerste klanten een aantal Google Nest-producten cadeau. “Voor de echte liefhebbers voldoende redenen om langs te komen en de Google Pixel 7 of Pixel 7 Pro aan te schaffen”, zegt Rip. “We maken er een extra feestelijke dag van.”

Meer weten? Bekijk de Google Pixel 7 nu!

Benieuwd naar het nieuwe toestel? Dat snappen we! Ga snel naar de Google Pixel 7 of de Google Pixel 7 Pro om erachter te komen of deze gloednieuwe smartphone iets voor jouw onderneming gaat zijn! En wees snel want bestel je tussen 6 t/m 23 oktober 2022 de Google Pixel 7, dan krijg je de Google Pixel Buds A-series t.w.v. €99 erbij. Neem je de Google Pixel 7 Pro, dan ontvang je de Google Pixel Buds Pro t.w.v. €199.

Founders_Visual_Google_Pixel_Pre-Order_2_1800x800_cta

De nieuwste Google Pixel

Ben je op zoek naar de nieuwste Google Pixel? Ontdek ze hier…

BESTEL NU
Beeld: Odido