Technologie

Samsung XCover7 Enterprise Edition: dé telefoon voor ondernemers. 

Als ondernemer is het belangrijk dat je altijd en overal goed bereikbaar bent. Het liefst op een stevige en goed beveiligde telefoon. Snappen ze bij Samsung. Daarom is kort geleden de Samsung XCover7 Enterprise Edition verschenen. Telefoons in de Enterprise Edition uitvoering hebben extra zakelijke functies, een exta stevig hoesje en hele goede beveiliging. Handig, zo kan je je werk doen op een manier die bij je past. Benieuwd geworden? In dit artikel vertellen we je alles over de Galaxy XCover Enterprise telefoons.

Clock 2 min

Samsung XCover7

samsung-xcover-telefoon-voor-ondernemers-web2

De Samsung XCover Enterprise Edition is een stevige telefoon met extra beveiliging en langere garantie. Precies wat je wil.

Lees meer
De voordelen van de Enterprise Edition.

Samsung XCover Enterprise Edition telefoons en apparaten kiezen voor je bedrijf heeft veel voordelen. Zo krijg je 7 jaar lang, op vaste momenten OS- en beveiligingsupdates, zodat je apparaat altijd up-to-date is. Fijn als je met privacygevoelige informatie werkt. En je krijgt 2 jaar garantie op de productlevenscyclus en 1 jaar extra garantie bovenop de standaardgarantie.

Ook krijg je bij Samsung Enterprise Edition apparaat een compleet pakket aan Knox-oplossingen. Want de Enterprise Editions zijn allemaal uitgerust met alle oplossingen die Knox Suite biedt. Dat wil je. Samsung Knox Suite biedt een totaalpakket aan cloud oplossingen, dus nieuwe apparaten kunnen zo worden uitgerold door het IT-beheer binnen je bedrijf. Echt handig.

Samsung XCover7: de telefoon die tegen een stootje kan.

Als je op zoek bent naar een telefoon die tegen een stootje kan, is de Samsung XCover7 een slimme keuze. Want deze telefoon heeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S24 Ultra geen glazen achterkant. In plaats daarvan is de achterkant gemaakt van een protection case van stevig materiaal. Daar komt ook de naam XCover vandaan.

Met de IP68 certificering is de Enterprise telefoon beschermd tegen stof- en water. Handig als je bijvoorbeeld als aannemer in de bouw werkt. En ook fijn: door de robuuste achterkant en het Gorilla Glass Victus Plus is de Galaxy XCover7 beschermd tegen vallen van 1,5 meter hoogte.

De kenmerken van de Samsung XCover7.

De Samsung Galaxy XCover7 heeft net als zijn voorganger 128GB opslagruimte en 6GB werkgeheugen. Heb je meer nodig? Dan kan je het geheugen uitbreiden tot 1TB. Echt fijn. Zo heb je altijd genoeg opslagruimte voor belangrijke documenten, foto’s en bedrijfsvideo’s. En door de 4050 mAh accu gaat de telefoon makkelijk de hele dag mee. Een ander voordeel aan de XCover serie is dat de batterij vervangbaar is. Je kan hem gewoon omwisselen als hij leeg is. Handig als er geen stopcontact in de buurt is. Of als je je oplader een keer bent vergeten. Maar het fijnste aan de XCover7 Enterprise Edtion is de up-to-date beveiliging. Daarmee zijn al je gegevens altijd veilig.

Meer Enterprise Edition telefoons.

Ben je enthousiast geworden over Enterprise Edition telefoons? Dat komt goed uit, want naast de XCover7 hebben meer telefoons van Samsung deze uitvoering. Kies bijvoorbeeld voor een zakelijk abonnement met de Samsung Galaxy S23 en geniet van extra garantie op je telefoon. Welke Enterprise Edition telefoon je ook kiest, je bent altijd up-to-date en je telefoon heeft de beste beveiliging. Precies wat je wil.

samsung-xcover-telefoon-voor-ondernemers-web2

Samsung XCover7

De Samsung XCover Enterprise Edition is een stevige telefoon met extra beveiliging en langere garantie. Precies wat je wil.

Lees meer
Beeld: Odido