Groei

Hoe Tisha van Lammeren CCO van Odido werd: ‘Met de juiste mindset is alles mogelijk’ [podcast].

Mannen: in de telecom- en IT-branche lopen er genoeg rond. Toch is onze CCO een vrouw – en daar zijn we echt trots op. Tisha van Lammeren is moeder van 4 kinderen en werkt nu 16 jaar bij Odido. ‘In díe volgorde,’ benadrukt ze in een nieuwe aflevering van de ‘Ambitieuze Vrouwen Podcast’. Dit platform werd vorig jaar gelanceerd door 3 vrouwen die bij INTO Telecom & IT werken. In de podcast vertelt Tisha over de dromen die ze als 11-jarig meisje had en het niet altijd even makkelijke pad dat ze bewandeld heeft om die droom waar te maken. Nieuwsgierig geworden? Lees (en luister) snel verder.

Clock 2 min

Ze is pas 11 jaar oud als Tisha voor het eerst aan het telecomvak mag snuffelen. In het bedrijf waar haar vader directeur is, besluit ze al snel: ‘Ik wil ook een koffer’. Die koffer kwam er nooit, maar de loopbaan in telecom zeker wel. Met het telecombedrijf van haar vader een springplank, werd ze uiteindelijk onze CCO.

‘Vroeger was ik een bitch.’

In de podcast vertelt een eerlijke Tisha niet alleen hoe ze bij Odido is gekomen. Maar ook over de manier waarop ze als strategisch consultant het bedrijf binnenkwam. Ook over hoe ze daarna begon op de marketingafdeling en de klanten operatie, vertelt ze in detail. Centraal staat de manier waarop ze zich als vrouw staande wist te houden, in een telecomwereld gedomineerd door mannen. ‘Vroeger was ik een bitch,’ vertelt ze. Maar ook waarom dat niet voor haar werkte en een andere benadering veel meer succes had.

Aanmoedigen van lef.

Naast de bijzondere weg die Tisha bij Odido bewandelde, staat ze ook stil bij de toekomst. De toekomst van haar eigen pad en haar ambities, maar ook die van de positie van vrouwen in het algemeen. Op dat gebied gebeurt momenteel heel veel en daar is ze blij mee. Omdat lef tonen Tisha bracht waar ze nu is, wil ze dat lef ook andere vrouwen meegeven. Benieuwd geworden? De hele podcast beluister je hieronder.

Diversiteit & inclusie bij Odido.

Diversiteit en inclusie zijn belangrijke pijlers van Voor elkaar het CSR programma van Odido. Zo besteden we extra aandacht aan gelijke kansen voor vrouwen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met verschillende seksuele voorkeuren, een niet-westerse culturele achtergrond en mensen van alle leeftijden die bij ons werken. We doen er alles aan om zo inclusief mogelijk te zijn. Wil je weten hoe we dat doen? In het artikel CSR: 4 manieren waarop wij onze business inzetten om een betere wereld te creëren lees je wat het Voor elkaar programma nog meer doet. 

Beeld: Odido