Connectiviteit

Waarom je zaak een eigen mobiele netwerk moet overwegen.

Dat niet iedereen altijd meer op kantoor werkt, zorgt dat steeds meer bedrijven laptops, tablets en telefoons via een draadloos netwerk willen laten werken. Hier heb je een sterk en betrouwbaar netwerk nodig. Zowel binnen als buiten je kantoor. Zeker als je ook aan de slag wil met slimme automatisering. Een eigen mobiele netwerk van Odido is de oplossing. We leggen je graag uit waarom.

Clock 2 min

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

Lees meer
Locatieonafhankelijk werken blijft. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat 35% van de ondervraagde medewerkers ook na de pandemie hun werk (voor een deel) thuis wil blijven doen. Als je je medewerkers in de toekomst wil blijven helpen, moet je investeren in goede cloudapplicaties en ICT-infrastructuur. Dit bereik je door minder netwerken binnen je organisatie te gebruiken. Het liefst kies je voor 1 eigen netwerk en laat je dit professioneel installeren. Zo heb je geen vertraging en hoge kosten.

Hybride werken stelt andere eisen aan de ICT-infrastructuur.

Een hybride werkomgeving verandert de eisen waaraan de ICT-infrastructuur van je organisatie moet voldoen. De interne vaste netwerken worden minder gebruikt. De externe draadloze netwerken juist meer. Ook vervaagt de scheiding tussen binnen en buiten. Je personeel wil altijd en overal kunnen werken. Zonder onderbrekingen en vanaf elk apparaat. Ook moeten ze toegang krijgen tot vertrouwelijke informatie vanaf verschillende externe locaties.

De oplossing: een eigen mobiele netwerk voor je organisatie.

Odido Business kan een deel van het mobiele netwerk reserveren en een superveilig privénetwerk inrichten, waar alleen de apparaten van je organisatie toegang tot hebben. De dekking van het netwerk bepaal je helemaal zelf. Met je eigen mobiele netwerk hebben mensen met normale abonnementen, zoals bezoekers ook dekking. Ook zij kunnen soepel bellen en internetten.

Met een eigen mobiele netwerk van Odido Business kan alles.

Als eerste telecomprovider in Nederland bieden we 5G aan. En we zijn hard op weg om deze nieuwe netwerkstandaard in het hele land uit te rollen. Ons 4G-netwerk viel al vaak in de prijzen, maar met 5G kan je bedrijf nóg meer. Kies je voor 5G? Dan heb je supersnel en betrouwbaar internet. Ook kan je veel apparaten aan je netwerk koppelen. Van laptops en telefoons tot robots en VR-brillen.

Slimme automatisering verbetert.

Je kan steeds meer met augmented reality, virtual reality en het Internet of Things. Mensen de inrichting van een gebouw laten zien door hen te verrassen met een VR-bril? Een virtuele rondleiding geven zonder dat iemand fysiek ter plaatse hoeft te zijn? Met een eigen mobiele netwerk van Odido is je bedrijf klaar voor de toekomst.

Alles kan met Zakelijk Internet van Odido Business.

Goed nieuws: Odido Business heeft nu ook Zakelijk Internet. Hiermee ben je altijd online. De installatie regelen we voor je. We hebben 3 abonnementen met verschillende snelheden. Voor grote organisaties leveren we maatwerk. Zo heb je altijd een betrouwbare en veilige internetverbinding om je zaken te regelen.

Snel, stabiel en veilig zakelijk internet?

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw bedrijf. 

LEES MEER!
Beeld: Odido