Telefoons

Hoe deze AR-experience je meeneemt in de wondere wereld van de Samsung Galaxy S23.

Het zal je niet ontgaan zijn: op 1 februari kwam Samsung met haar nieuwste telefoon. Voor deze nieuwe telefoon maakte we een bijzondere AR-experience om op een unieke manier de belangrijkste functies van de telefoon te kunnen ervaren. In deze Business Blog leggen we je uit wat die ervaring inhoudt en hoe je ‘m gratis kan beleven.

Clock 2 min

De Samsung Galaxy S23 augmented reality experience is een web-based beleving. Dat betekent dat je het gewoon via je internetbrowser kan ervaren. Je hoeft hier dus geen app voor te downloaden. De ervaring laat op een vernieuwende manier zien welke belangrijke functies de Galaxy S23-serie heeft.

Koop nu de Samsung Galaxy S23 series

Samsung Galaxy S23-cta

Benieuwd naar de Samsung Galaxy S23? Check dan hier alle details.

Bestel nu
Gamification, storytelling en augmented reality.

Door een mix van gamification, storytelling en augmented reality zie je hoe Samsung heeft geprobeerd een telefoon te maken die wat toevoegt aan de wereld. In de AR-experience beland je in een virtuele omgeving, waar moderne invloeden en de natuur makkelijk samengaan. Het is een omgeving met veel planten. Het doel van de ontwikkelaar is om te laten zien dat in alles om je heen schoonheid zit. Al snel kom je erachter dat het apparaat dat voor je ligt, de nieuwe Samsung Galaxy S23-serie, je van normale dingen iets bijzonders laat maken.

De wereld mooier ervaren en vastleggen.

Wie wil de wereld niet door een mooiere bril zien? Ontdek de krachtige camerafuncties in het melkwegstelsel of ga op onderzoek uit in het magische ecosysteem van een kamerplant. Duik in een aquarium van ecologische vernieuwingen en ervaar personalisatiemogelijkheden die goed werken met de beste hardware.

Ervaar het nu.

De AR-experience is een web-based beleving die je overal kan ervaren. Je hoeft hier dus geen app voor te downloaden. Het enige wat je moet doen is op deze link van de AR-experience te klikken. Lees je dit artikel op een desktop? Dan kan je met je telefoon de QR-code hieronder scannen:

D_2023-0012_TMO_Visuals-Samsung-Galaxy-AR_social_founders_1800x800_NS_QR4

Samsung Galaxy S23-cta

Samsung Galaxy S23

Benieuwd naar de Samsung Galaxy S23? Check dan hier alle details.

Bestel nu
Beeld: Odido