Technologie

iOS 17: deze nieuwe slimmigheden vind je terug in de iPhone 15.

Je kunt ‘m nu bestellen: de iPhone 15 Serie. Eerder vertelden we je al over de aankondiging van deze nieuwe Apple telefoon, die tijdens een sensationeel Keynote event gepresenteerd werd. In dat artikel doken we diezelfde avond nog in de specificaties van de nieuwste Apple gadget. En in deze blog vertellen we je iets meer over de software updates die de telefoon mee krijgt. Lees je mee?

Clock 2 min

De nieuwe iPhones worden geleverd met iOS 17. Vanaf maandag 18 september kun je ook je oude toestel van de update voorzien. Met iOS17 wordt de telefoon nog persoonlijker en intuïtiever dankzij de nieuwe functies die we in dit artikel met je bespreken.

iPhone 15 serie

Super aanbod van Odido Business, de Apple iPhone 15 serie.

Bestel nu
Slimmer bellen en gebeld worden.

De Telefoon-app heeft een paar grote updates gekregen. Met een contactposter bepaal je zelf hoe je contactpersonen jouw gegevens te zien krijgen. Livevoicemail maakt gebruik van de A16 Bionic-chip om in realtime een transcriptie op het device weer te geven van het voicemailbericht dat iemand achterlaat. Je kunt zelfs nog de oproep accepteren terwijl de beller een boodschap inspreekt. Echt fijn.

Leuker en handiger SMS’en.

In Berichten zijn de stickers vernieuwd. Daarnaast is de zoekfunctie verbeterd en kun je audioberichten automatisch laten transcriberen. Echt handig. Met Controleer stuur je vrienden en familie automatisch een bericht als je veilig en wel op je plaats van bestemming bent aangekomen.

Contactgegevens uitwisselen.

NameDrop is een nieuwe functie binnen AirDrop, waarmee je gemakkelijker contactgegevens kunt uitwisselen door twee iPhones vlak bij elkaar te houden. Op deze manier kun je ook allerlei materiaal via AirDrop naar elkaar sturen. Handig toch?

Altijd stand-by.

Met Stand-by bepaal je wat er wordt weergegeven als je iPhone op z’n kant ligt op te laden. Deze handige informatie is van een afstandje makkelijk te lezen. Stand-by kan informatie over live activiteiten, Siri, inkomende oproepen en grotere meldingen weergeven. Hierdoor past je iPhone perfect op je nachtkastje, aanrecht of bureau.

Interactieve widgets.

De interactieve widgets op het begin-, toegangs- en stand-byscherm bieden de mogelijkheid om met één tikje iets te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een taak afvinken of een nummer afspelen/pauzeren. Heel handig.

Safari profielen.

De bescherming via de privémodus in Safari is uitgebreid met profielen. Daarmee kun je je zoekopdrachten naar werk gerelateerde en persoonlijke zaken van elkaar scheiden. Heel fijn voor iedereen die een goede work-life balance kan waarderen.

Meer aanpassingen.

Maar er zitten nog veel meer updates in iOS 17. Neem bijvoorbeeld Dagboek, een nieuwe app waarin je je overpeinzingen kunt bijhouden en je zegeningen kunt tellen. Daarnaast zijn de autocorrectie en dicteerfunctie verbeterd, biedt de privémodus in Safari nu nog meer bescherming en kun je je wachtwoorden en passkeys delen met iCloud-sleutelhanger. En last but not least: je huisdieren kunnen nu ook in Foto’s herkend worden. Dit, en nog veel meer, is allemaal inbegrepen in iOS 17. 

Hoogwaardige toestellen.

Met deze nieuwe iPhones heeft Apple weer een hoogwaardig toestel weten neer te zetten. Benieuwd naar alle specificaties van de telefoons? Bekijk dan snel de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro

Super aanbod van Odido Business, de Apple iPhone 15 Pro.

Bestel nu
Apple