Technologie

Cybersecurity: laat je bedrijf hacken (podcast).

Malware, phishing, DDoS-aanvallen: als bedrijf word je bestookt met steeds slimmere cyberaanvallen. Het is daarom tijd om je bedrijfsbeveiliging te controleren. Hoe? Door je bedrijf te laten hacken. In deze podcast vertellen we je waarom.

Clock < 1 min

Ethisch hacken betekent dat je iemand bewust op zoek laat gaan naar kwetsbaarheden in je hard- en software. Het klinkt spannend, maar het kan ondernemers veel waardevolle informatie opleveren. Ook als mkb’er. Het aantal cyberaanvallen neemt namelijk steeds meer toe.

Zorg dat je bedrijf goed beveiligd is.

We spreken Melanie Rieback, mede-oprichter en CEO van Radically Open Security. Samen met haar team ethische hackers helpt ze bedrijven om hun beveiliging te verbeteren. Egbert Kroon, innovatiedirecteur van Odido, vertelt wat de aandachtspunten zijn van digitale veiligheid.

Luister naar de podcast over cybersecurity.

In de podcastserie Unlimited Ondernemen praat host en tech-expert Vivianne Bendermacher, oprichter van het bedrijf Techionista, met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen. Hoe maken ze slim gebruik van connectiviteit? De 3e aflevering over ethisch hacken kan je hier luisteren:

Beeld: Shutterstock