Groei

Kijken: zwemster Marrit Steenbergen op weg naar de Olympische Spelen.  

Van Nederland het sportiefste land ter wereld maken. Dat is wat we willen. Maar dat doel bereiken kunnen we niet alleen. We moeten het samen doen. Bijvoorbeeld samen met onze partners NCO*NSF en TeamNL. Een belangrijk onderdeel daarvan is onze samenwerking op weg naar en tijdens de Olympische Spelen deze zomer in Parijs. In aanloop naar de Spelen geven we daar graag wat extra aandacht aan. Bijvoorbeeld door atleten, zoals zwemster Marrit Steenbergen, in het zonnetje te zetten.

Clock < 1 min

TeamNL x Odido

Odido is partner van NOC*NSF en TeamNL. Dit maakt dat we de komende 4 jaar de topsport en de breedtesport gaan steunen. Meer weten?

Lees meer

Het team achter het team: Marrit Steenbergen. 

Alles geven doe je nooit alleen. En ook winnen en verliezen doe je samen. Zonder team achter je word je geen kampioen. Een team dat jou goed kent, dat weet wat je nodig hebt en dat er altijd voor je is. Ook als je het zwaar hebt. Alleen samen word je sterker. En alleen samen kan je jezelf overtreffen. Dat weet zwemster Marrit Steenbergen van TeamNL waar Odido sponsor van is, die zich met de toptijd van 52,53 seconden wist te plaatsen voor de WK-finale van de 100 meter vrije slag, als geen ander. In deze 1e aflevering van onze minidocumentaireserie zie je hoe belangrijk het team achter het team voor haar is.    Benieuwd hoe Marit zich voorbereidt op de Olympische Spelen in Parijs? Check deze video:

TeamNL x Odido

Odido is partner van NOC*NSF en TeamNL. Dit maakt dat we de komende 4 jaar de topsport en de breedtesport gaan steunen. Meer weten?

Lees meer
Beeld: Odido