Groei

Back in business: jouw bedrijf in de hoofdrol van onze nieuwe campagne

Langzaamaan beginnen we uit de coronacrisis te krabbelen. Heeft jouw onderneming veel te verduren gehad? Dan helpen we je graag je zaak weer op de rit te krijgen. Odido Ondernemen stelt namelijk haar reclamebudget en advertentieruimte beschikbaar voor zakelijke klanten die nu wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Clock < 1 min

Zzp’ers en kleinzakelijke ondernemers in Nederland komen in aanmerking om de hoofdrol te spelen in een co-creatie-campagne. Zo kunnen ondernemers de heropening van hun restaurant, café, winkel, sportschool of schoonheidssalon lokaal kosteloos promoten met een on- en offline reclamecampagne. Van displayadvertenties op websites tot out-of-home advertising in bijvoorbeeld bushokjes.

Restaurant Alba

Steven Macleod is eigenaar van restaurant Alba aan de Wibautstraat in Amsterdam, klant van Odido Ondernemen en de eerste ondernemer die een campagne cadeau krijgt. Begin februari 2020 opende hij de deuren van restaurant Alba maar na een paar weken kon hij door de coronacrisis zijn deuren alweer sluiten. ‘Hoe hoger de pieken, hoe dieper de dalen’, zegt hij op zijn Instagram-account. Hier beschrijft Steven hoe het virus hem als ondernemer getroffen heeft en doet hij een oproep voor een financieel steuntje in de rug. Die steun krijgt hij nu ook van Odido Ondernemen: samen creëerden zij een campagne voor restaurant Alba, zonder kosten voor Steven maar mét een groot bereik.

Beeld: T-Mobile