Samsung Galaxy S24 Series
Alles over de camera's.

Samsung S24 Camera: Schiet foto’s als een professional.

Met de Samsung Galaxy S24 Series schiet je de allermooiste foto’s in topkwaliteit. Of het nu licht of donker is: de kleuren spatten van het scherm. Toch nog even iets bewerken? Kan met de Galaxy AI functies. Je bewerkt je foto’s precies zoals je dat wil. Alles weten over de camera’s van de Galaxy S24 Series? Wij zetten de specs voor je op een rij. Wel zo handig.

Galaxy S24 en S24 Plus camera specificaties.

De hoofdcamera’s van de S24 serie zorgen ervoor dat jij haarscherpe foto’s maakt. De Samsung S24 en Samsung S24 Plus hebben een 50MP hoofdcamera, een 50MP groothoeklens, een 12MP ultragroothoeklens, een 10MP telelens en een 12MP selfiecamera. Van de mooiste close-up foto’s tot het fotograferen van familieportretten of prachtige landschappen. Als je de mooiste foto’s wil maken dan zit je met de Samsung Galaxy S24 of S24 Plus helemaal goed!

Samsung Galaxy S24

S24

 • 50 MP Hoofdcamera.
 • 12 MP Ultrawide camera.
 • 10 MP Telelens (3x).
 • 12 MP Selfiecamera.
Samsung Galaxy S24 Plus

S24 Plus

 • 50 MP Hoofdcamera.
 • 12 MP Ultrawide camera.
 • 10 MP Telelens (3x).
 • 12 MP Selfiecamera.
Samsung S24 Ultra grijs S Pen

S24 Ultra

 • 200 MP Hoofdcamera.
 • 12 MP Ultrawide camera.
 • 10 MP Telelens (3x).
 • 50 MP Telelens (5x).
 • 12 MP Selfiecamera.
Galaxy S24 Series
Samsung S24 Ultra camera: professionele 200 MP hoofdcamera.

Wil je je foto’s naar een nog hoger niveau tillen? Dan is de Galaxy S24 Ultra een ideale keuze. Deze telefoon heeft in tegenstelling tot de S24 en de S24 Plus niet 3, maar zelfs 4 lenzen aan de achterkant. Daarnaast heeft deze krachtpatser net als de S23 Ultra een 200 MP hoofdcamera. Zo maak je de meest heldere, gedetailleerde foto’s in prachtige kleuren. 

Is 3 keer inzoomen met een Telelens niet genoeg voor je? De S24 Ultra heeft een extra Telelens die tot wel 5 keer kan zoomen. Zo kan je dus ontzettend ver inzoomen zonder kwaliteit van je foto’s te verliezen. Echt fijn.

Met de verbeterde Nightography modus maak je nog betere foto's in het donker
Haarscherpe foto’s. Zelfs in het donker.

Met nightography op de S24 serie maak je niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts de mooiste foto’s. Deze Night Mode zorgt er namelijk voor dat je selfies of foto’s op een feestje er piekfijn uitzien. Zeg maar gedag tegen wazige beelden in het donker. Door het innovatieve AI-multiframe zorgen de S24 modellen voor een foto die gedetailleerd is tot in elke pixel. En met heldere kleuren. Het kan ook zo.

Galaxy AI denkt met je mee door je de juiste fotosuggesties te geven
Galaxy AI.

Is je foto nou toch niet zo mooi uitgevallen als verwacht? Geen probleem! Galaxy AI lost het voor je op. Staat er iemand met gesloten ogen op de foto of loopt er niet iemand voorbij die je niet op de foto wilt? Met PhotoAssist bewerk je foto’s snel en gemakkelijk. Met Object Eraser verwijder je binnen no-time voorwerpen van je foto’s. Je hoeft hier echt geen professionele editor voor te zijn. Galaxy AI helpt je op weg. Vergeet Photoshop of Afterlight. De bewerkfuncties van Galaxy AI staan standaard op alle S24 modellen.

Overige specificaties van de Galaxy S24 Series.

Enthousiast geworden over de Samsung S24 camera’s en alle andere mogelijkheden? Mooi. We vertellen je graag over nog meer handige specificaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de batterij van de S24 Series? Of de verschillende kleuren waarin de S24 wordt uitgebracht? We leggen het je graag uit.

Vragen? Vragen.

We geven je graag persoonlijk advies. Voor een abonnement dat echt bij je past. Neem contact op of ga naar de shop.

Contact met Odido

Welkom in de Shop.

Echt persoonlijk advies? Je telefoon inruilen? Of een nieuwe kopen? We zijn er voor je in onze Odido Shops.

De Shops van Odido

Check onze app.

Bekijk je rekening, verhoog je internetsnelheid en regel alles wat je wil met de Odido App.

De app van Odido