OPPO Reno8 Pro kopen bij Odido.

De OPPO Reno 8 is dun, heeft een beeldscherm van hoge kwaliteit en meerdere professionele camera’s. Maar de Reno8 Pro is veel meer dan dat. We zetten alle kenmerken in een mooi overzicht voor je. En bekijk ook de OPPO Reno8 Lite en OPPO Reno8 

Meer over de Reno8 Pro. OPPO Reno8 Pro kenmerken.

dvi-front-back_OPPO_Reno-8_gold_305x450
Design en scherm.
Soepel scrollen
  • 6,43-inch FHD+ amoled-scherm

  • in zwart en goud

  • 90 Hz verversingssnelheid

Wat betreft design lijkt de OPPO Reno8 best op het design van de Find X5-serie. Maar dan in een nieuw jasje. Het toestel is dun, ziet er strak uit en heeft een bijna compleet beeldvullend scherm. Hij ligt ook nog eens lekker in de hand. Je appt, streamt en gamet in hoge kwaliteit door het 6.43-inch FHD+ amoled-scherm met een beeldscherpte van 2400 x 1080 pixels. Je ontgrendelt het scherm met je vingerafdruk. Handig.

dvi-back-front_OPPO_Reno-8_pro_green_305x450
Camera.
Altijd scherp en stabiel
  • 3 camera's aan de achterzijde (50 MP, 8 MP, 2 MP)

  • 32 MP selfiecamera met selfie HDR

  • 4K Ultra Night Video

OPPO staat bekend om de vernieuwende camera’s. De OPPO Reno8 heeft dan ook 4 camera’s. Je maakt er prachtige foto’s mee en superscherpe, stabiele video’s. Overdag of ‘s nachts: de kwaliteit blijft goed. De Flagship camera aan de voorkant is de beste selfiecamera van OPPO tot nu toe. Precies wat je wil. En met de autofocus-functie staan jij én de achtergrond perfect op beeld. Kan je selfie meteen op social media.   

dvi-front-back_OPPO_Reno-8_zwart_305x450
Batterij en opslag.
Opgeladen in 31 minuten
  • 256 GB opslagruimte 

  • 4500 mAh batterijcapaciteit 

  • opgeladen in 31 minuten 

De OPPO Reno8 heeft een batterijcapaciteit van 4500 mAh. Hiermee gebruik je de hele dag door je telefoon zonder dat ‘ie leeg raakt. Toch opladen? Met de 80W Super Flash Charge functie is je telefoon in 10 minuten weer op 45%. En in 31 minuten weer helemaal vol. De OPPO Reno8 heeft een opslagruimte van 256 GB. Meer dan genoeg voor al je apps, foto’s en video’s.

OPPO Reno8 Pro met abonnement.

Koop nu je OPPO Find X5 met een abonnement van Odido. Dan haal je echt alles uit je telefoon. Je bepaalt zelf hoe je abonnement eruitziet. Zo betaal je nooit te veel. Later aanpassen? Kan gewoon.

Nummerbehoud en terugsturen.

Met nummerbehoud.

Als je overstapt naar Odido, kan je gewoon je eigen nummer houden. Wel zo makkelijk. En het abonnement dat je nu hebt? Zeggen we voor je op. Hoef je niks voor te doen.

Makkelijk terugsturen.

Is je nieuwe telefoon toch niet helemaal wat je zoekt? Je stuurt je bestelling makkelijk terug binnen 14 dagen.

Extra korting.

Je mobiele abonnement combineren met een abonnement voor thuis van Odido? Slim, want je krijgt korting.

Meer over OPPO.

dvi-front-back_OPPO_Reno-8_pro_green_305x450
Meer over OPPO.
over het merk

OPPO verkoopt al jaren telefoons in Azië. En nu ook in Europa. Het merk is vooral populair bij jongeren. Dit komt door de vernieuwende telefooncamera’s die altijd van de hoogste kwaliteit zijn. OPPO was bijvoorbeeld de eerste met een selfiecamera van 5 en 16 MP. Ook maakte OPPO de eerste camera met een Ultra HD functie.

Veelgestelde vragen over de Reno8.